SÜNNETÇİLER´DE DERE TEMİZLİĞİ BAŞLADI

SÜNNETÇİLER´DE DERE TEMİZLİĞİ BAŞLADI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi´nde 4 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi´nde 4 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi´nde dere temizlik çalışmasına başladı.  Mahallede toplamda 4 buçuk kilometrelik alanda yapılacak temizlik çalışmasıyla, vatandaşların taşkın sıkıntısı yaşamasının önüne geçilecek. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile sağlıklı ve güvenli su akışı sağlanacak.

?MASKİ´den adeta bayram temizliği?

Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç, ?Bu yıl bol yağışlar sebebiyle dere yatağında birikmiş toprak ile su akışını engelleyen yabani otların temizlenmesi gerekiyordu. Yağmur suları taşkına neden oluyordu. Derenin taşması sonucu hem mahallemiz hem de arazilerimiz sular altında kalmaya başladı. Kapımızın önüne kadar gelen sular nedeniyle bazı zaman sokağa çıkamaz olmuştuk. MASKİ ekipleri çağrımıza duyarsız kalmayarak temizlik çalışmalarına başladı. Şu an deremiz temizleniyor. Bu çalışma MASKİ´den adeta bayram temizliği oldu. Mahallem ve şahsım adına yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Memnuniyetimizi söylemek bile az gelir. Yıllardır kanayan yaralarımıza neşter vuran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”