SÜNNETÇİLER´DE DERE TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

SÜNNETÇİLER´DE DERE TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi´nde 4 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi´nde 4 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi´nde dere temizlik çalışmasını tamamladı. Mahallede toplamda 4 buçuk kilometrelik alanda yapılan temizlik çalışmasıyla, vatandaşların taşkın sıkıntısı yaşamasının önüne geçildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile sağlıklı ve güvenli su akışı sağlandı.

?Büyükşehir ve MASKİ birer hizmet abidesi?

MASKİ´nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç, ?MASKİ ekipleri tarafından mahallemizden geçen derede su akışını engelleyen yabani otlar ve yağışların çok olması sebebiyle dere yatağında birikmiş olan toprak temizlendi. Mahallemiz ve arazilerimiz taşkından kurtuldu. Mahallem ve şahsım adına yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Gerçekten birer hizmet abidesi olan Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ´nin çalışmaları bizleri gururlandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ