T. M. AKHİSARSPOR GALATASARAY MAÇINA HAZIRLANIYOR

T. M. AKHİSARSPOR GALATASARAY MAÇINA HAZIRLANIYOR

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 15. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 15. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teleset Mobilya Akhisarsporlu futbolcular, kondisyon çalışması ile başladıkları antrenmanı 5-2 top çalışması yaparak devam ettirdi. Futbolcular daha sonra taktik çalışması yaparak antrenmanı tamamladılar. Teleset Mobilya Akhisarspor´da Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Larsson ve sakatlığı olan, tedavisi devam eden Serginho antrenmana katılmadı. Sakatlığı geçen Ömer Bayram takımla çalışmalara başladı. Teleset Mobilya Akhisarspor´da 4 futbolcu kart sınırında. Abdoul Sissoko, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Soner Aydoğdu Galatasaray maçında sarı kart görmeleri halinde 16. haftadaki Kayserispor maçında forma giyemeyecekler.

Antrenmanda soruları yanıtlayan T. M. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ?Bir kere tabi ki zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Özellikle iç saha performansı çok yüksek bir takım Galatasaray. Dış sahadaki sıkıntısını görüyoruz. Eksikliklerini net görüyoruz ama iç sahada da farklı bir oyun oynuyorlar ve iç sahada başarılı bir takıma karşı oynayacağız. Bizimde deplasman maçlarımız, çok iyi sonuçlar alamazsak da son zamanlarda oynadığımız özellikle Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş deplasmanı hem maç ortamının oluştuğu maçlarda, güzel stat, güzel zemin akşam maçları bu olumlu ortam bizi de olumlu etkiliyor ve daha etkili iyi bir oyun ve daha konsantre bir takım ortaya çıkıyor. Yine aynı şekilde bu hafta içi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve inşallah iyi bir sonuç almak için Galatasaray karşısına çıkacağız. Bu tür maçlar bizim iyi oynadığımız daha önceki referanslarımızın iyi olduğu maçlar aynı şekilde sürdürmek istiyoruz.

Burada sadece kendi işimize odaklanıyoruz. Eski oynadığınız bir takım yani. Tabi alt yapıdan yetiştik. Çok önemli, başarılı günlerimiz geçti. Bunlar tabi ki çok çok önemli şeyler. Ama duygusallık bu tür maçlarda olmuyor. İşinize odaklanıyorsunuz. Kendi başarınıza odaklanıyorsunuz. Burada sadece kazanmak istiyorsunuz. Karşımızdaki rakip kim olursa olsun. Biz kazanmak için çıkıyoruz. Kendi işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Bize yakışanda bu her zaman.  O yüzden yani. Geçen Göztepe maçına da gittik. Tabi ki duygusal ortam oluşuyor. Daha önce orada çalışmıştık ama sahaya çıktığınızda yüzde yüz kendi işinize odaklanıyorsunuz. Bu maçlar tabi ki zor oluyor. Özellikle büyük takımlara karşı maçlarda çok zor oluyor. Dediğim gibi futbolda fazla duygusallığa yer yok, işinizi en iyi şekilde yapmak zorundasınız.

Önemli eksiklerimiz var. Son döneme baktığımız son 6 maça bakıldığında kazanmamamızın yanında önemli eksikliklerimizin, bu Olcan ile başladı. Serginho ve Ömer Bayram ile devam etti.Ömer Bayram takıma döndü. Bu bizim için sevindirici tabi ki. Kart cezalıları oldu. Larsson´un son maçta sakatlanması oldu. Bu zorlu periyotta, üç maçlık dönemde Larsson bizim için önemli bir oyuncuydu. Oynayacağımız maçlara baktığımızda Larsson´a çok büyük iş düşecekti. Ama bizle beraber olamayacaklar. Çalışmalarımızı doğru bir şekilde sürdürdük. Oynayacak olan arkadaşlarımızın en iyisini yapacaklarına inanıyoruz. Bizim içinde zor bir dönem oldu. Hem sakatlıklar hem istemediğimiz sonuçlar hem de iç sahada oynadığımız gündüz maçları, maç programlarında devamlı gündüz maçı verilmesi ve cumartesi günleri verilmesi sonuçta Akhisar´da cumartesi günleri insanlar çalışıyor daha çok. Hem cumartesi Manisa´da oynayıp hem de seyirci getirmek çok zor oluyor. Her şeyin üst üste geldiği bir dönemden geçtik açıkçası ama tekrardan kazanmaya başlayıp yolumuza devam edeceğiz? dedi.      




OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI