T. M. AKHİSARSPOR GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

T. M. AKHİSARSPOR GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teleset Mobilya Akhisarsporlu futbolcular, ısınma hareketleri ile başladıkları antrenmanı 5-2 top çalışması yaparak devam ettirdi. Futbolcular daha sonra taktik çalışması yaparak antrenmanı tamamladılar. Teleset Mobilya Akhisarspor´da Beşiktaş maçında diz bölgesine darbe alan Soner Aydoğdu takımdan ayrı salonda çalışma yaptı. Sakatlığı olan ve tedavisi devam eden Serginho ise antrenmana katılmadı. Beşiktaş maçında kırmızı kart görerek Göztepe maçında cezalı duruma düşen Paulo Henrique de antrenmanda yer aldı.

Antrenmanda soruları yanıtlayan T. M. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ?Aslında bütün maçlar zorlu. Bazen iç saha maçları beklediğiniz gibi geçmiyor. Bazen dış sahada maçına göre atmosfer farklı oluyor ve oyuncularımız daha iyi motive oluyor. Maçları daha iyi oynadığımız dönemler de oluyor. Her maçın zorluğu var iç saha ve dış sahada.  Oyun anlamında değişkenlikler var. Tabi ki Beşiktaş maçına son iki hafta kaybederek gitmiştik. Bizim için moral oldu. Tabi ki aldığımız her puan hem maddi hem de manevi anlamda bizim için çok değerli. Beşiktaş maçına baktığınızda oyun içerisinde her şey mücadele gücü ile taktiksel anlayışımızı, maçtan önceki hazırlıklarımızı sahaya yansıtan bir takım vardı. Beşiktaş gerçekten oyun olarak futbolcu kalitesi olarak inanılmaz bir takım. Türkiye´nin son 2 yılı şampiyonu ve şu anda da şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. İnanılmaz iyi bir takım. İyi oyuncuları var. Yani baktığınızda şunu doğru söylemek gerekiyor. Hedefleri çok büyük olan bir takım. Baktığınızda yatırımlarla iyi yönetilen bir takım. Ama bir yandan da kadro kalitesi olarak iki takımı karşılaştırdığında, maliyet anlamında karşılaştırdığında tabi ki bizim maliyetimiz belki Türkiye´nin en örnek kulüplerinden biri, en iyi yönetilen kulüplerinden biri. Hiç borcu olmayan bir takıma sahibiz ve bu şartlarda gidip böyle büyük takımlarla mücadele etmek, onlarla en iyi şekilde son 3 maçımıza baktığımızda bunlardan çok önemli puanlar aldık. Bu şartlar altında başarılı olmak bizim için çok daha değerli. Oyuncularımın kalitesine ve özellikle kendi ruhlarını sahaya koymalarını, çok doğru bir şekilde yapmalarını ve takım olma anlamında bize iyi yerlere taşıyacaklarını çok inanıyorum. Bunu da her maçta görüyoruz. İnişler çıkışlar olabiliyor. Beşiktaş maçını kazanabilirdik. Göztepe takımı ligin saha atmosferi anlamında etkili takımlardan biri ve zorlu bir maç daha bizleri bekliyor.  Göztepe maçı bizim için zor bir maç olacak ama orada da en iyisini yapıp yine aynı şekilde oyun disiplini içerisinde hem de rakip kaleye daha etkili giderek inşallah kazanarak döneriz ? dedi.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ