T. M. AKHİSARSPOR´DA BOLUSPOR RÖVANŞ MAÇINA HAZIRLIK

T. M. AKHİSARSPOR´DA BOLUSPOR RÖVANŞ MAÇINA HAZIRLIK

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında karşılaşacağı Boluspor hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenman ile başladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında 17 Ocak Çarşamba günü saat 14.30´da Manisa 19 Mayıs Stadyumunda karşılaşacağı Boluspor hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenman ile başladı. Yeşil siyahlı takımda hafif sakatlığı bulunan kaleci Fatih Öztürk dışında sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.  Ege temsilcisinde Antalya kampı kadrosunda yer almayan Emnes ve Hora takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa ekibi, antrenmana ısınma ve hafif koşu ile başladı. Daha sonra futbolcular 5´e 2 top çalışması ve hemen ardından dar alanda pas çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.  Antalya kampının son günü Kardemir Karabük ile hazırlık maçı yapan T. M. Akhisarspor, Serginho ile bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

Ziraat Türkiye Kupasında Bolu´da karşılaşan iki takım arasındaki ilk maçını ev sahibi Boluspor 2-1´lik skor ile kazanmıştı.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP