Taekwondo milli takımında Akhisar´ı temsil ediyorlar

Taekwondo milli takımında Akhisar´ı temsil ediyorlar

Akhisar Belediyespor Taekwondo takım antrenörü Mehmet Emin Akarsu, 2018 Paralimpik Taekwondo Avrupa Şampiyonası için Türkiye Milli takımına antrenör olarak göreve davet edildi.

Akhisar Belediyespor Taekwondo takım antrenörü Mehmet Emin Akarsu, 2018 Paralimpik Taekwondo Avrupa Şampiyonası için Türkiye Milli takımına antrenör olarak göreve davet edildi. Diğer yandan yine Akhisar Belediyespor oyuncusu Eray Fehmi Arıcan, milli takımda K43 kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

26 Mayıs´da başlayan kamp çalışmaları 7 Haziran´da sona ereceğini ifade eden Milli antrenör Mehmet Emin Akarsu, 10 Haziran´da Bulgaristan´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacaklarını kaydetti. Akhisar, Manisa ve Türkiye´yi temsilen milli takım antrenörü ve sporcusu olarak büyük onur duyduklarını ifade eden Akarsu, desteklerinden dolayı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel´e teşekkür ederek, başarılı bir şekilde dönmek adına var gücü ile çalıştıklarını belirtti.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP