Taekwondo Takımı´ndan Spor Etkinliği

Taekwondo Takımı´ndan Spor Etkinliği

Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı antrenörleri ve sporcuları şehir stadında sabah spor çalışması gerçekleştirdi.

Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı antrenörleri ve sporcuları şehir stadında sabah spor çalışması gerçekleştirdi.Sabah spor çalışmasına yaklaşık 60 taekwondo takımı sporcusu katıldı. Aileleri birlikte gelen sporculara çalışmada takım antrenörü Emin Akarsu ve yardımcı antrenör Tebernuş Topaktaş eşlik etti.

Takım antrenörü Emin Akarsu ve yardımcı antrenör Tebernuş Topaktaş önderliğinde taekwondo takımı sporcuları sahanın etrafında 5 km´lik bir düz koşu yaptılar. Düz koşuya önce aileleriyle birlikte başlayan sporcular daha sonra toplu halde antrenörleriyle birlikte devam etti.

Düz koşunun ardından sporcular antrenörleri gözetiminde 5 defa 100 metre deparlı koşu yaptılar.

Sporcular çalışmayı 15 dakikalık esnetme ve germe hareketleriyle tamamladı. Esnetme ve germe hareketlerini sporcular antrenörü Emin Akarsu ve yardımcı antrenör Tebernuş Topaktaş liderliğinde yaptılar. Esnetme-germe hareketlerine ailelerde katıldı.

Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı spor çalışması esnetme-germe hareketlerinden sonra barfiks direklerinde sporcuların sallanarak kuvvetlendirme yapmalarıyla sona erdi.

Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı ayrıca Pazartesi ve Perşembe müsabık takım çalışmaları, diğer günlerde alt yapı çalışmalarını kapalı spor salonunda akşamları 19.30- 21.00 saatleri arasında sürdürmeye devam ediyor. Takım antrenörü Emin Akarsu ve yardımcı antrenör Tebernuş Topaktaş önderliğindeki çalışmalar müsabık takım 55, alt yapı takımı 85 ve toplam lisanslı sporcu olarak da 200, devam eden 160 sporcu ile devam ediyor.  Alt yapı çalışmalarına beyaz ve yeşil kemer olarak 7-14 yaş grubu sporcular katılıyor.

Takım antrenörü Emin Akarsu ve yardımcı antrenör Tebernuş Topaktaş, takımda bulunan sporcuların çalışmalardaki hırs ve becerilerinden, okuldaki başarılarından gayet memnun olduklarını belirtiler.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP