TAKIM ZENGİN, TARAFTAR FUTBOLLA MESTOLACAK

TAKIM ZENGİN, TARAFTAR FUTBOLLA MESTOLACAK

Sezonu İki kupa ile kapatan Akhisarspor şimdi de UEFA Avrupa Liginde başarı arayacak..

Akhisarspor, Türkiye Kupası şampiyonu olarak  UEFA Avrupa Ligi gruplarına direkt katılıyor. Mütevazı kadrosu, beğeni toplayan futboluyla 2017-2018 sezon sonunda en çok konuşulan takım olan Akhisarspor, Galatasaray ile oynadığı final maçını kazanıp süper kupayı alarak başarısını taçlandırmıştı. Kupayı kazanıp sponsorlar ve Türkiye Futbol Federasyonu´ndan en az 3 milyon Dolar gelir elde eden Akhisar, UEFA´dan Avrupa Ligi´nde gruplara kaldığı için de 2.6 milyon Euro´yu hak etti. UEFA Avrupa Liginde beraberlik veya galibiyet alması durumunda kasasını dolduracak yeşil-siyahlılar, Avrupa´nın dev kulüplerini de ağırlayacak.

UEFA´DA BAŞARILI OLURSA KASASI DOLACAK

Temsilcimiz, grupta her galibiyete 360 bin, beraberliğe 120 bin Euro gelir elde edecek. Akhisar, UEFA´da grubundan lider çıkarsa 600, ikinci olursa 300 bin Euro, bunların yanında son 32 turuna kalırsa 500 bin Euro daha alacak.

AVRUPANIN DEVLERİ İLE EŞLEŞECEK

UEFA´da yer alacak İngiltere´den Chelsea ve Arsenal, İtalya´dan Inter ve Milan, Fransa´dan Monaco ve Marsilya, Almanya´dan Bayer Leverkusen gibi dev kulüpler, Akhisarspor´un muhtemel rakipleri arasında yer alıyor. Akhisarspor başkan ve yönetimden temsilcilerin 31 Ağustosta Monaco´da yapılacak kura çekimi için Fransa´ya gittiği belirtildi.

KADROYA İKİ TAKVİYE YAPILACAK

Gruptaki rakipleri kura çekimiyle belli olacak Akhisarsporun transfer sezonu bitmeden kadrosuna iki futbolcu daha takviye yapacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre orta saha ve forvet mevkileri için iki futbolcuyla anlaşıldı. Transferlerin son gün açıklanması bekleniyor. AGB Ajans/Süleyman Kollu




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP