TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında dün deplasmanda 3-0 yenerek dönmesi ardından ligin 14. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadında Yeni Malatyaspor´u konuk edeceği maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında dün deplasmanda 3-0 yenerek dönmesi ardından ligin 14. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadında Yeni Malatyaspor´u konuk edeceği maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı. T.M. Akhisarspor´da sakatlıkları süren Ömer Bayram ile Serginho idmana çıkmadı. Kulüpten yapılan açıklamada ise salonda çalıştığı bildirilen Ömer Bayram ile Serginho´nun Yeni Malatyaspor karşısında sahada yer alamayacakları ifade edildi.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 16.00´da başlayan idman öncesi Teleset Mobilya Akhisarspor´u, Akhisar Sanayi Esnafı ile Soma Zafer Spor Kız Futbol Takımı ziyaret etti.  Baklava ikramında bulundular.  Yeni Malatyaspor karşısında Akhisarspor´a başarılar dilediler.

Buruk, ?iyi bir takıma karşı oynayacağız?

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan T.M. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ?Lige başladığımız hızın altına düştük, aynı hızda gitmediğimiz kesin. İyi bir periyot yakalamıştık ve bu periyodun dışında son haftalara baktığımızda da zorlu bir fikstüre girdiğimizi söylemiştik. Ama bu zorlu fikstürden daha yüksek puan bekliyorduk. Özellikle iç saha maçlarımızı kazanmamız gerekiyor, dış sahada yine kazanabileceğimiz maçlar vardı. En son Göztepe maçına baktığımızda 70´inci dakikaya kadar iki takımında birbirini kilitlediği, iki takımında çok fazla hücum aksiyonlarının olmadığı ve golü atan takımın kazanacağı bir maçtı. Duran toptan yediğimiz gol, bize mağlubiyeti getirdi. Bu hafta kendi sahamızda bir şansımız var.  Tekrar kazanmak için daha iyisini yapmamız gerekiyor. Daha iyisini de inşallah bu hafta yapacağız. İyi bir takıma karşı oynayacağız, özellikle son haftalarda yükselişe geçen oyun olarak takım olarak bazı dengeleri oturtan ve son hafta Beşiktaş karşında iyi bir oyun sergileyen Yeni Malatyaspor, bu hafta bizi bekliyor. Zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Ligin altı ile üstü arasında çok dar pencereler var. Yani bir anda galibiyetle ilk 3´ün içerisine girebilirsiniz veya kötü gidişatla da takımlar alta gidebiliyor. İnşallah bu hafta ile birlikte yükselişe geçmek istiyoruz. Ama zorlu bir karşılaşma ve tabi ki kazanmak için her şeyi yapacağız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Bu maçta taraftarımızın daha çok destek vermesi gerekir. Maçın her dakikasında bizimle beraber olurlarsa hep beraber güzel bir galibiyet kazanmak istiyoruz? dedi.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ