TES-İŞ SENDİKASI DA ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ´Nİ SEÇTİ

TES-İŞ SENDİKASI DA ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ´Nİ SEÇTİ

Özel Doğuş Hastanesi, Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Soma Şubesi ile Sağlık Protokolü imzaladı.

Özel Doğuş Hastanesi, Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Soma Şubesi ile Sağlık Protokolü imzaladı.

TES-İŞ Soma Şube Başkanı Fehmi TOKGÖZ ve Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali POLAT´ın bir araya geldiği Prorokol; hastane başhekimliğinde imzalandı.

Özel Doğuş Hastanesi; Birçok büyük Sanayi kuruluşu, Sivil Toplum Örgütleri ve Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı yararlanmaları için gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürüyor.

TES-İŞ Soma Şube Başkanı Fehmi TOKGÖZ ?Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Akhisar´da ve bölgemizde öncü isim olan Özel Doğuş Hastanesi ile Sağlık Protokolü imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte sendika üyelerimiz ve birinci derece yakınları Özel Doğuş Hastanesi´nin sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabilecektir. Hastaneden aldığımız hizmette gösterilen yakın ilgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor. Bu anlamda TES-İŞ olarak tercihimiz Özel Doğuş Hastanesi oldu. Bizler TES-İŞ Soma Şubesi olarak bu imkanı bize sağlayan Özel Doğuş Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.? dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali POLAT; ?Her zaman hasta memnuniyeti odaklı; teknolojik ekipmanlar, alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye özen gösteriyoruz.  Bu tarz kurumlardan aldığımı bu olumlu tepkiler bizleri mutlu ediyor. Özel Doğuş Hastanesi olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye çalışıyoruz. Tüm sağlık hizmetlerinde; hasta memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet anlayışı ile çalışan güvenliğini ön planda tutan; hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir Sağlık kuruluşuz. Bu düşüncelerle; TES-İŞ Sendikası´nın hastanemizi tercih etmesinden dolayı memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. ? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


“HAMİLELİKTE KAFEİNDEN KAÇININ”

OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER