THYATEİRA MASTER YILDIZLAR KARMASINI KONUK ETTİ

THYATEİRA MASTER YILDIZLAR KARMASINI KONUK ETTİ

Thyateira Master Futbol Takımı, Akhisar´da Yıldızlar Karması futbol takımını ağırladı.

Thyateira Master Futbol Takımı, Akhisar´da Yıldızlar Karması  futbol takımını ağırladı. Thyateira Master Futbol Takımı, Akhisar´da Yıldızlartakımı ile 11 Agustos Cumartesi  günü şehir stadında karşı karşıya geldi Karşılaşmanın başlamasından önce Thyateira Master Futbol Takımı başkanı Ünal Balanuyan  ve kaptanı Emin kökçü yıldızlar karması tamımına hediyeler vererek  başarılar dilediler. Takım kaptanı Emin Kökçü yaptığı kısa konuşmada ?Türk futbol tarihine isimlerini Altın harflerle yazdıran efsane futbolculara değerimize değer kattıkları için sonsuz Teşekkür ediyoruz. Akhisar´ımızı hem sportif hem de kültürel anlamda Türkiye´nin her noktasında başaralı bir şekilde temsil etmek ve Akhisar´ın tarihteki antik ismi THYATEIRA ya ve Akhisar halkına layık olmaktır? dedi. Karşılaşmanın başlaması ile her iki takım gol arayışlarını sürdürür iken ilk dakikalarda Erhan´ın verdiği topu Selim fillere gönderdi   takımını 1-0 öne geçirdi.ilerleyen dakikalarda her iki takım gol arayışını sürdürür iken Selim´in verdiği topu gole ceviren Erhan  takımının 2-0 öne geçmesini sağladı. İlk yarının bitmesine kısa süre kala Erhan´ın verdiği topu fileler ile buluşturan Selim durumu 3-0 yaptı. Atak üstüne atak yapan Thyateira Master Futbol TakımıSalih´in attığı top ile buluşan Kaptan Emin Kökçü takımının ilk gölünü atarak skoru 3-1 yaptı. İlk yarının bitmesine saniyeler kala Yıldızlar Efsane takımı Erhan´ın verdiği topu filelere gönderen Selim ilk yarının skorunu belirledi 4-1. İlk yarısı 4-1 biten karşılaşmada 2. Yarının başlaması ile ilk gol yine misafir takımdan  Hasan´ın attığı pası Erhan filelere gönderdi 5-1. Ünal´ın hasana yaptığı harekete panaltı veren Hakem penaltı vuruşunu yapan hasan oldu. Hasan´ın kullandığı penaltı ile yıldızlar karması 6-1 öne geçti. Defanstan gelen top ile buluşan Hakan durumu 7-1 yaptı. Erhan karşılaşmanın son dakikalarında durumu 8-1 yapmasından sonra skoru Hakan belirledi 9-1.

Yer Akhisar eski Şehir stadı

Saat       18.00

Hakemler Ercan Soylu orta hakem, Mehmet Öztürk ve Seçkin Şener,

THYATEIRA MASTER FUTBOL TAKIMI

Ünal Balanuyan Başkan, Emin Kökçü kaptan,  Fatih Şen, Mehmet Bora Sevinç, Kenan Hamacıoğlu, Yakup Aksoy, Rüstem Adar, Özay Alkan, Mest Akkoyunlu, Ünal Adeş, Halil Kurtay, İbrahim Alkan, Şükrü Gönültaş, Murat Akbaş, Semih Hızlı, Erdal Sağdıklı, Salih Akça, Coşkun Bulut, Fuat Uğraş, Serdar Pekçetin Faruk Barlık ile sahaya çıkar iken Alparslan Lalancı ve Nazım Kazımoğlu sakatlıkları nedeni ile karşılaşmaya katılamadılar.

YILDIZLAR KARMASI

 Hasan Küçükkara Başkan, Hasan VEZİR (Fenerbahçe ? Galatasaray) Selim Özer (Bursaspor ? Trabzonspor) Erhan Albayrak (Fenerbahçe) Cem Karaca (Fenerbahçe ? Konya ? Kayseri), Musa Kıvrak (Antalyaspor) Hakan Onkur (Antalya) ) Cevdet Bilgin (Antalyaspor) Bülent Seyhan (Denizlispor) Kemal Çavuşoğlu (Antalyaspor) Cem Aktaş (Antalyaspor) Tahir Güven (Antalyaspor) Fatih Sirkeci, Abdülkerim Koç, Yeter Tosun

 


Haber Kaynak : erhan çelik


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK