TİCARET BORSASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

TİCARET BORSASININ  ÖDÜLLERİ  SAHİPLERİNİ BULDU

Akhisar Ticaret Borsası her yıl geleneksel olarak düzenlediği İftar yemeğinde Ticaret Borsasında en fazla işlem yapan firmalar ödüllerini aldı.

Akhisar Ticaret Borsası her yıl geleneksel olarak düzenlediği İftar yemeğinde Ticaret Borsasında en fazla işlem yapan firmalar ödüllerini aldı. Ödül töreni öncesi konuşanAkhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat ?Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak 1 Nisan´dan itibaren yeni bir yönetimle göreve devam başladık. Akhisar Ticaret Borsası olarak yeni birkaç çalışma başlattık Tarım bakanlığımız ile beraber Sağlık bakanlığımız ve Milli Eğitim bakanlığımızla ortaklaşa çalışması ile beraber şu an ülkemizde özel hastaneler özel okullar devlet hastaneleri devlet okullarında günde günde bir milyon kişiye yemek çıkıyor. Biz bu yemeklerede zeytin ve zeytin yağı kullanımını bakanlığımıza anlattık. Bunu yemek reçetelerine koyabilirseniz biz 400 bin üreticisi olan Zeytin ve zeytinyağı sektörüne yaklaşık yılda 20 bin ton zeytin yağı zeytin tüketimini arttırabilecek. Buda üreticimize destek olarak gelecek, cünkü devletten istediğimiz çok destekler var biz alternatif destek vermeye çalışıyoruz. Borsa olarak Akhisar zeytin ve zeytinyağının tanıtımı ile ilgili iyi çalışmalara imza attık ve atıyoruz bunun ile ilgili reklam çalışmalarımız her geçen gün devam ediyor. Zeytin denince Akhisarı artık herkeze  preze ettik, herkesinde aklına girdik tabiki öncelikle buradaki zeytin işletmecilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Son 5 yılda yaptıkları yatırımlarla teknolojik desteklerle üretilen kaliteli zeytinlerle biz Türkiyenin en iyi zeytinlerini Akhisarda tedarikçi  biir şehir olarak değil ambalaya pakete markete satan bir şehir haline getirdiler onun için zeytincilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Onlarda üreticilerimize kazandırdılar bu döngüyü çok iyi sağlıyorlar onun için ayrıca bizde güzel zeytinlerin kalitesini arttırmak için yeni bir proje başlattık, önümüzdeki haftadan itibaren zeytinde kalite ve hologram dağıtımına başlıyoruz belirli standartları sağlamış firmalarımıza zeytini en iyisini yapanlara tüketiciye sunanlara ücretsiz olarak hologram dağıtımına başlıyoruz. Bu Hologramlar artık Akhisar zeytininin içeriğinde nasıl olduğunu tüketiciye gittiğinde nasıl güçlü bir zeytin algısı yarattığımızı ve Akhisarın daaha kaliteli zeytin yetiştirdiğini ve tüketiciye kadar giden bu yolda en başarılı halde olduğumuzu da anlatmamızda faydalı  olacağına inanıyoruz. 

Yapımını tamamladığımız Dombaycıoğlu hanı ile ilgili olan herkesin bilgilenmesini istediğim bir konu var biz bu hafta ruhsatımızı aldık, Ramazan da sonra burayı kiraya vermek ile ilgili çalışmalarımızı hızlandırıyoruz burasıda şehrimizin çekim merkezlerinden biri olacağına inanıyoruz emeği geçen herkesede teşekkür ediyoruz. Son bir isteğimiz var bunu tüm Akhisarlılar olarakta istiyoruz, Akhisar´da 15 milyon ağaça ulaştık, burada Ziraat odamıza İlçe Tarımımıza çok teşekkür ediyoruz iyi tarımı Akhisar getirdiklerinde bunu yaydıklarından dolay ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ama Akhisar Çiftçimize son derece iyi biliçlendirme ile son derece kaliteli ve kazançlı ürünler yetiştirkleri için teşeküür ediyoruz. Biz 15 milyon  ağaca bu arkadaşlarımızın sayesinde geldik. Akhisarımızın bu günkü durumuna baktığımızda biz 30 ilden büyük bir ilçeyiz.Akhisar Ticaret Borsası 45 ilden büyük borsa haline geldi bunların hepsini tarım ve tarım ürünlerine borçluyuzi bizim futbolumuz süper lig de Takımımız Türkiyenin en iyilerinden biri Dünyaya gidiyoruz Avrupaya çıkıyoruz,  genç ve çalışkan nüfusumuz var, Biz artık il olam istiyoruz artık herkesten bu konuda elinden gelen yapmasını istiyoruz, yıllardan beri beklediğimiz bu özenin bu dönemde artık kavuşmak istiyoruz, bunun içinde Vekilimde bizi dinliyor Allah razı olsun yıllardan beri bu buradaki bütün siyasetçilere teşekkür ediyoruz yılalardan beri gecegündüzün katmayan siyasete özel vakitlerini harcayan bu işlerin ne kadar kolay olmadığını biz buraya geldikten sonra gördük. Bu vakitlerini siyaete harcayan büyüklerimize Ak Parti milletvekilimiz Uğur Aydemir´e teşekkür ediyoruz biz Akhisar olarak hızlı büyüyoruz çok istiyor gibi gözüküyor ama çok mu oluyoruz çok oluyoruz çünkü zeytin ve zeytinyağında  geldiğimiz nokta bir başarı hikayemiz  var. Tüketime arttırmak için yapılan çalışmaların başında zeytini anlattık çok kısa zeytinyağına geçmek istiyorum,  Biz zeytin yağında her geçen gün büyüyenbir sektör olduk. 20 bin tona ulaşan tonajımızla Türkiyedeki sıralamalarda üst seviyelere geldik, kalitemiz bu sene zeytinyağı fabrikacılarımızla sezon öncesi toplantıdan sonra Türkiyede 0,2 dizemleri görebilecek kaliteye ulaştık. Türkiyenin en güzel yağlarını yapıyoruz, Tüketimi arttırmak içinde raf fiyatlarına çok saldırmıştık çok da doğru bir iş yapmışız bu gün marketlere girdiğinizde fiyatları hepimiz görüyoruz, ne oldu tüketicimiz uygun fiyata yağ yemeye başladı, üreticimiz elindeki malı iyi fiyata satmaya başladı bence herkesin çok memnun olduğu dönemler başlıyor, az karla çok işler  dönemi başladı zeytincilerimiz yıllardır yapıyor bizde zeytinyağına Akhisar olarak damgamızı vurduk. Bol bereketli iyi sezonlar diliyoruz hayırlı Ramazanlar diliyorum? dedi.

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat´ın konuşmasından sonra Akhisar Ticaret Borsası ´nda en çok tescil yaptırarak  ödül alan firmaların ödülleri veerildi.  Ödül alan  firmalar şöyle:
Keskinoğlu, Hikmet Gıda, Alhatoğlu Zeytincilik, Toprak Zeytin Z.Yağı, Güngör Zeytincilik, Mustafa Yemen, Fatih Mehmet Başaran, Baktat Zeytin, Öncü Zeytincilik, Ünlü Tarım, Metin Eser, Yiğit Zeytincilik, Meridyen, Çelenlioğlu, Ferkay Zeytincilik, Karabulut Pamuk Çırçır, Erdem Zeytinyağı Zeytincilik, Nesa Erbek Zeytincilik, Tosun Gıda, Yıldırım Gıda, Kurtuluş Yağ., Nuri Güner, Çolban Zeyt., Öz Tarım, Mesnevi Gıda, Gizem Yağ, Hakkı Emre Güner, Öztürk Sarrafiye Zeytincilik, Kamil Yeni, Abdullah Berkama, Serkan Akar, Zer Salça Konserve, Can Zeyt Gıda, Gökler Gıda, Hisar Zeytincilik


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”