TM. AKHİSARIN HEDEFİ DAHA ÜST SIRALARA YERLEŞMEK

TM. AKHİSARIN HEDEFİ DAHA ÜST SIRALARA YERLEŞMEK

T.M Akhisarspor tam kadro Trabzon karşılaşması için antremanlarına devam ediyor.

T.M Akhisarspor tam kadro Trabzon karşılaşması için antremanlarına devam ediyor. Bu fHafta kendi sahasında Trabzon ile karılaşacak olan T.M. Akhisarspor Yılmaz Atabarut tesislerinde ısınma, Düz koşu, 5´e 2 ve daralanda pas çalışmalarına devam ediyor. Antreman öncesi Fener maçı ve bu hafta kendi sahasında Trabzonspru misafir edecek olan  T. M. Akhisarspor Teknik Direktörü  hedeflerinin Fenerbakçeden galibiyetinden sonra Trabzonspordan da galibiyet almayı ve daha üst sıralara ulaşmeyı hedeflediklerini belirterek Basın mensuplarınında sorularını cevapladı. Teknik direktör Okan Buruk yaptığı açıklamasında şözle dedi. ?Takımımızda tam kadro olarak çalışmalarımıza başladık sakat olan Oğulcan bizim ile çalışmalara başladı, Sonerin ağrıları vardı son maçta özellikle onu risk etmek istemedik üst üste maç oynamıştı onu dinlendirdik.

FENERBAHÇE GALİBİYETİ BİZİM İÇİN MUHTEŞEM BİR SONUÇ  OLDU.

 Tabiki özellikle 3 maç üst üste kazandıktan sonra 4. Maç deplasman karşılaşması Fenerbahçe galibiyeti bizim için muhteşem bir sonuç  oldu. kendimiz ilk 10´un içerisine girmek istiyorduk, oraya dirdik bir yandanda baktığımızda aşağıdan uzaklaştık yukarıda da ilk 5´in içerisine girme şansımızda oluştu yukarıya yaklaştık. Özellikle liğin 5. Sıarsındaki takım ile aramızda 1 puan kaldı, buda bizim için yeni bir hedefin başlangıcı bundan sonra oynayacağımız 10 maçın 6 kendi sahamızda ve bir çoğunu kendi üstümüzdeki takımlar ile oynayacağız. Bu anlamda bizim içinde yeni bir hedef oluştu Fenerbahçe maçıyla birlikte. Maça baktığımızda çok koştuk çok mücadele ettik, oyun olarak özellikle öne geçtikten sonra oyunu çok daha iyi oynadık. Öğle bir atmosfer ve öğle bir statda Fenerbahçenin özellikle 2 yarıda baskı kurduğunu ve neler yaptığını düşünün, düşünürsek hem oyun alanında hem mücadele alanında hem taktiksel anlamda iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz, aynı şekilde devam etmemiz de gerekiyor? dedi .

BİZM İÇİN ZORLU BİR KARŞILAŞMA OLACAK

Bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Trabzon maçının zorlu bir maç olacağağını belirten  Teknik direktör Okan Buruk sözlerine şöyle devam etti ?Bizm için zorlu bir karşılaşma olacak Trabzon kadro olarak çok iyi bir kadrosu var, eksikleri var, özellikle savunma bölgesinde stoper bölgesinde son haftaya baktığımızda hem cezalı hem sakat oyuncular var orada biraz sıkıntıları var, onun dışında hücum hattı güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz, Özellikle Trabzonsporun son dönemde iyi gitmeyişi bir Alanya deplasmanında kazandılar,ama her an herşeyi yapabilecek bir takım her yerde herkese karşı en iyi mücadeleyi vericek ve kazanacak bir takım. Bizde aynı ciddiyetimizle aynı oyunumuzla kendi sahamızda kendi seyircimiz ile birlikte., çünkü kendi seyircimiz bizim için ianılmaz bir güç oldu ve onlarla birlikte çok daha iyi bir oyun yakaladık yine aynı şekilde seyircimizin desteği ile burada devam ettirmek istiyoruz? dedi.  Buruk önümzüdeki maçların önemli olduğunna da değinerek ? geçen senenin son 9 haftasında 21 puan topladığımızıda düşünebiliriz, 48 puanla ligi bitirmiştik, puan olarak baktığımızda bazen beklediğinizin üstüne çıkabiliyorsunuz bazende beklediğinizin altında kalabiliyorsunuz.

HEDEFİMİZ HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Burada bizim için öenli olan devamlılık, özellikle her geçen gün oyun anlamında daha iyiye gdiyoruz, inşallah sakatlık ve cezalı olmassa özellikle bizim gibi takımlarda çok bazı mevkilerde sorunlar yaşıyoruz. Hedefimiz her maçı kazanmak istiyoruz. 6 tane kendi sahamızda maçımız var bu maçların hepsinde fovori olmak istiyoruz? diye konuşan Buruk saha dahakemler ile bazen yaşanan sorunlar konusunda ise ?Hakem arkadaşlarımız ile karşılaştığımızda biz onlara onlar karşılılı konuşuyoruz, onlar bize biz onlara şikayetlerimizi söylüyoruz, Burada onlarda teknik direktör olmadıkları için teknik direktörün ve futbolcunun hangi psikolojide olduğunu bilmiyorlar, bizde hakemlerin nasıl psikolojide olduğunu nasıl maça hazırlandığını nasıl geldiklerini çok iyi bilmiyoruz bizde hakemlik yapmadığımız için anışeyleri yaşamadığımz için burada zaman zaman empati yapmak gerekiyor,hem bizlerin hem onların empati yapması gerekiyor.  Ama bir gerçek varki özellikle genç teknik adamlar daha yeni  jenerasyon teknik adamlar diyelim daha çok oyunun içindeler, bir basketbol koçu gibi oyunun içine dahil oluyorlar. Burada ufak tefek tepkiler verebilirler bunları iyi analiz etmek gerekiyor, hepimizin işi orada çıkıp futbolu saha içtinde en iyi şekilde göstermek bizde tabiki daha dikkat etmemiz gerekiyor,  ama ben özellikle son Galataray maçında dışarıya gönderilişim inanılmaz basit bir olaydı. Bu bizim işimide de var hergün antremanda bende hakemlik yapıyorum aşağı yukarı oyunlar oynattığımızda bunu bizde görüyoruz.

CEZA VERMEK  EN KOLAYI

Saha içinde her oyuncuyu cezalandırsak  belki takımımızda oyuncu kalmaz, hatalarından dolayı o yüzden anlamak gerekiyor takımın nerede neler yaptığını  görmek gerekiyor. Özellikleteknik adamlar için ben biraz daha 4 hakemler gelip hocaları taciz ediyorlar,hep hocanın yanındalar oyuna odaklansalar oyun içindekileri görseler aslında daha iyi olacak.burada da iletişim anlamında zaman zaman sıkıntılar oluyor.hem bizim dikkat etmemiz gerekiyor hem onların da anlayışlı olması gerekiyor ceza vermek  en kolayı git dedinmi gidiyor bir açıklamasıda yok istediğinide rapora yazabilyor.  Ben bunu Galatasary da ilk 5 maç ceza aldığımda yaşadım yani benim orada konuştuklarımla raporda yazılanlar bambaşka şeylerdi, ama bir söz hakkınız olmuyor?dedi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP