T.M. Akhisarspor ´da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Başladı

T.M. Akhisarspor ´da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Başladı

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig´in 12. Haftasının açılış maçı olan 17 Kasım Cuma günü Saat 20.00´da deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Okan Buruk önderliğinde başladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig´in 12. Haftasının açılış maçı olan 17 Kasım Cuma günü Saat 20.00´da deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Okan Buruk önderliğinde başladı.

Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcı antrenörlerin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşu ile antrenmana başlayıp ardından 5 e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaparak antrenmanı tamamladılar.

Sakatlığı geçen Olcan Adın, takımdan ayrı çalıştı. Forma şansı verilmesi halinde Beşiktaş maçında sahadaki yerini alacak.

Teleset MobilyaAkhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin ERYÜKSEL ve Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu ÖZDEMİR antrenmanda takımı ziyaret ettiler.

Buruk, Şu Anda Bizim İçin Olumsuz Bir Tablo Yok

Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Okan Buruk, ortada kötü bir tablo olmadığını gelecek hafta konuk olacakları Beşiktaş maçının da zorlu geçeceğine işaret etti.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarına vurgu yapan Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ?ilk dönemlere baktığımız hep net ilk üçün içerisinde olduk, hatta son maçı kazansaydık ligde ikinciliğe yerleşecektik veya en kötü ilk 4´ün içerisinde olma şansımız vardı. Kaybettiğimiz maç tabi ki puan hesaplarımızı biraz daha geriye götürdü. Hedefimizin üst sıralarda olması bu da takımımız adına sevindirici. Fenerbahçe maçı ile başlayan zorlu bir fikstüre başlamıştık, bu zaman içerisinde tabi ki puan kayıpları olacaktır ve bunu da normal görmemiz gerekiyor. Tabi ki hiçbir maçı kaybetmek istemeyiz ama ara sıra böyle puan kaybedeceğiz, kötü oynadığımız maçlar olacaktır. Tabi ki bunun sorgulamasını de takım içerisinde yapıyoruz. Şuanda bizim için olumsuz bir tablo yok. Daha iyi yerlere geleceğiz. Devre arasına kadar istediğimizin üzerinde puan toplayıp ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz? dedi.

Beşiktaş maçını da değerlendiren Okan Buruk, ?ilk olarak çok zorlu bir maça çıkacağız. Pazar günü Altınordu tesislerinde idman anlamında bir hazırlık maçı yapacağız. Burada kendi oyuncularımızın da son durumlarını görmek istiyoruz. Bizim için de iyi bir hazırlık olacağına inanıyorum? dedi.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ