T.M. AKHİSARSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇINA HAZIR

T.M. AKHİSARSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇINA HAZIR

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Ligin 14. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadında Yeni Malatyaspor´u konuk edeceği maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği son antrenman ile tamamladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor,  Süper Ligin 14. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadında Yeni Malatyaspor´u konuk edeceği maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği son antrenman ile tamamladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor,  Süper Ligin 14. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadında 2 Aralık Cumartesi Günü (Yarın) saat 14.00´da Yeni Malatyaspor´u konuk edeceği maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği son antrenman ile tamamladı. Yeşil Siyahlılarda sakatlıkları olan Ömer Bayram ile Serginho Yeni Malatyaspor karşısında sahada yer alamayacak. Ayrıca Abdoul Sissoko, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Soner Aydoğdu sarı kart sınırında Bulunuyor. Bu futbolcular Yeni Malatyaspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda ligin 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray ile oynanacak maçta cezalı duruma oldukları için forma giyemeyecekler.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleşen idmanda taktiksel ağırlıklı çalışma gerçekleştiren Ege temsilcisinde teknik direktör Okan Buruk, ?iyi bir takıma karşı, zorlu bir maç oynayacağız. İç saha maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için daha iyisini yapmamız gerekiyor. Kendi sahamızda oynayacağımız maçta taraftarımızın daha çok destek vermesini istiyoruz? dedi.

Teleset Mobilya Akhisarspor´un, Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hakemliği Cüneyt Çakır yapacak. Çakır´ın yardımcılığını Bahattin Duran ve Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi Barış Şimşek olacak.

T.M. Akhisarspor´un,  Y.Malatyaspor maçı bilet fiyatları; misafir takım 10 TL, maraton akigo 11 TL, kapalı tribün 15 TL, Vip 20 TL.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP