T.M. Akhisarsporda hedef Galatasaray maçını kazanmak

T.M. Akhisarsporda hedef  Galatasaray maçını  kazanmak

Teleset Mobilya Akhisarspor Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakası hazırlıklarına devam ediyor.

Teleset Mobilya Akhisarspor Galatasaray  ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakası hazırlıklarına devam ediyor. Teleset Mobilya Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdüğü antremanöncesi konuşan teknik direktör Okan Buruk zorlu bir mücadelenin olacağını ve hedeflerinin kazanmak olduğunu belirterek şöyle dedi,

Kendi sahamızda ilk maçta avantaj yakalamak istedik , 1-0 öne geçtiğimiz gol yemeden bir galibiyet bizi çok daha avantajlı götürecekti. Şuan baktığımız 2-1´lki mağlubiyetle gidiyoruz, tabiki bu büyük bir dezavantaj ama futbolun içinde her şey var. Buna inanarak ve bunu düşünerek özellikle baktığımızda son haftalarda özellikle bunu Avrupa kupalarında çok gördük, yani kupalarda özellikle ikinci maçlarda geri dönüşler olabiliyor.

 Futbolun içinde her şey var, bizde tekrar 2-1´in rövanşını kazanmak için elimizden herşeyi deplasmanda yapacağız. Tabiki işimizin zor olduğunu iyi bir takıma karşı oynayacağız. Oynayan, oynamayan yani  ayrımı çok yapamayacağınız bir takım çok geniş bir kadrosu var. Biz de bu anlamda bazı oyuncularımızı oynatacağız bazı oyuncularımızı dinlendireceğiz. Biz de hem lig hem de kupada iki tarafta da yolumuza doğru bir şekilde devam etmek istiyoruz ama dediğim gibi zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor? dedi . Annesini kaybeden Olcan Adın´ın izinli olduğu belirten ve Proğramlarını  değiştirdiklerini dile getiren  Okan Buruk şöyle devam etti,  ? Sabah takım halinde antreman yaptıktan sonra Balıkesir´de cenazeye katılacağız oradan da İstanbul´a gececeğiz. Olcan Adın, adına çok çok üzüldük onada başşağlığı diliyoruz Allah sabır versin? dedi.

 




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP