Uğur Aydemir; ?Seyitahmet Mahallesini kararını vermiş; durmak yok yola devam?

Uğur Aydemir; ?Seyitahmet Mahallesini kararını vermiş; durmak yok yola devam?

TBMM KİT Komisyon Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili ve 27.Dönem 2. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir ziyaretlerine devam ediyor.

TBMM KİT Komisyon Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili ve 27.Dönem 2. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerine Akhisar sivil toplum ziyaretleri ile başlayan Aydemir, gördüğü ilgiden dolayı teşekkür ederek ?Ulaşılabilirlik ve Samimiyet´i? düstur edindiklerini söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, Akhisar´da en son ziyaretini Seyitahmet Mahallesine yaptı.

Ziyaretlere Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve tam kadro yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Milletvekili Aydemir, 24 Haziran seçimlere kısa bir süre kala, Akhisar´a yapılan hizmetleri tek tek sayarak Akhisar´ın için daha iyisini yapmak için var gücü ile çalışacaklarını ifade etti.

Akhisar´ın her şeyin en güzeline layık olduğunu ve bunun içinde Akhisar´a layık olmak için çalıştıklarını ifade eden Aydemir, ?Güçlü bir Akhisar, güçlü bir Manisa, güçlü bir Türkiye ile sorunları halledeceğiz? dedi. 2011 yılında meclise 3´üncü sıradan giren Uğur Aydemir, 24. ve 25. dönemde Manisa Milletvekili seçilerek TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, 26.dönemde TBMM KİT Komisyon Başkanı olarak görev yaptı. 27´inci dönemde tekrar AK Parti 2.sıra Manisa Milletvekili adayı olan Uğur Aydemir, ?2002 yılından beri milletimize yapmış olduğumuz hizmetler ortada. Bugün Seytiahmet Mahallesi sakinlerinin de gösterdiği teveccüh ortada. Seyitahmet Mahallesini kararını vermiş devam ediyor? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ