Uğur AYDEMİR Yeniden KİT Komisyonu Başkanlığına Seçildi

Uğur AYDEMİR Yeniden KİT Komisyonu Başkanlığına Seçildi

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir yeniden TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığına seçildi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir yeniden TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığına seçildi. 5 Aralık 2017 Salı günü TBMM KİT komisyonu toplantı salonunda yapılan seçimler neticesinde yeniden komisyon başkanlığına seçilen Uğur Aydemir teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

?Bizi yeniden Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu başkanlığı görevine layık gören başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız ve Grup Başkanımız Binali Yıldırım´a, AK Parti MYK üyelerimize, AK Parti Grup Başkan vekillerimize ve oyları ile desteklerini esirgemeyen komisyonumuzun kıymetli üyesi milletvekili arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım. 

İnşallah yeni dönemde de ülkemizin ve milletimizin çıkarları için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin.

Ülkemizin topyekûn saldırı altında olduğu bu dönemde Rabbim birliğimizi, dirliğimiz daim eylesin. Allah´ın izniyle Fitne ve fesat odakları hiçbir zaman kazanamayacaktır. Ümmetin umudu olan Türkiye kararlı adımlarla yoluna devam edecektir.?


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”