ÜNGÜN? BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ?

ÜNGÜN? BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ?

Akhisar CHP BelediyeBaşkan Aday Adayı Aynur Üngün, Akhisar Belediyesi Başkanlığı için aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Akhisar CHP BelediyeBaşkan Aday Adayı Aynur Üngün, Akhisar Belediyesi Başkanlığı için aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Akhisar Chp İlçe Lokalinde gerçekleştirilen basın açıklamasında aday adayı Üngün şusözleri dile getirdi;

?Değerli basın mensupları, pek değerli partimizin yönetim kadrosunun güzide başkanları, yardımcıları ve üyeleri.Yapılacak olan Mart yerel seçimlerindeaday adaylıkları için başvuru yapmış kıymetliarkadaşlarım.Hepinizhoşgeldiniz. Size kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. ÇanakkaleÇan doğumluyum. Emekli bir sağlıkçıyım.1984 yılında aslen Akhisarlı olan eşim inşaat mühendisi Ayhan ÜNGÜN ile evlenerek Akhisar´a yerleştim .İki kızım var. Büyük kızım Kimyager, yabancı bir ilaç firmasında çalışıyor. Küçük kızım Tekstil ve Makine Mühendisi. Büyük bir firmada çalışıyor. Ben 2001 yılında partiye üye oldum. 17 yıldır bir fiil çalışmaktayım. 2014 yerel seçimlerinde ön seçimde 44 kişi arasından ikinci çıkarak Meclis Üyesi oldum. 5 yıldır meclis üyeliği yapıyorum.Bugün burada hedeflerimiz ve birlikte hareket etmemiz gerekliliğinden hareketle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Süreç oldukça heyecanlı ve coşkulu geçmekte. Bu da biz partililere mutluluk ve sevinci bir arada vaşatmaktadır. Rekabet kaliteyi getirir eyleminden hareketle değerli arkadaşlarım aday adaylarının her biri kalitenin sembolüdür. Buradansevgiylegönülgönülebirlikteyürüyeceğimizeolaninancımhiçbir zaman eksilmemiştir.Çünkü bizler ATATÜRK´ÜN ASKERLERİYİZ .

Bu çalışmalarıbirliktebaşarmanınazmivearzusuiçindeolmayıtemenniediyorum. Hiç bir arkadaşım ile sonuç ne olursaolsunayrışmayıdoğrubulmadığımgibisüreçiçerisindeçelmetakılmasını da asla tasvip etmiyorum. Erkekegementoplumdakadınınelinindeğmesigerekenyönetimhizmetlerindenbiriolan BELEDİYE BAŞKANLIĞINA OLAN ADAYLIĞIMI huzurunuzdaaçıklamaktanonurduyuyortümarkadaşlarımabuyarıştabaşanılardiliyorum" GÖZYAŞLARIMIZI ARTIK YANAKLARIMIZDAN AKITMAYACAĞIZ , BİLAKİS GÖZYAŞLARIMIZI YÜREĞİMİZE KATARAK BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ

SEVGİLER SAYGILAR? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK