ÜNİVERSİTELİ ERASMUS ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÜNİVERSİTELİ ERASMUS ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Erasmus Öğrencileri örnek bir davranış sergiledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Erasmus Öğrencileri örnek bir davranış sergiledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Erasmus Öğrencileri kendileri gibi öğrenci olan Akhisar Dağdere mahallesinde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek öğrencilere  kırtasiye ve kitap yardımında bulundular. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Erasmus Öğrenci Topluluğu (ESN CBU), 30 Kasım 2018 Cuma günü Social Inclusion haftasında

Akhisar ilçesinde bulunan Dağdere İlkokulu ve Dağdere Ortaokulunu ziyaret etti ve  öğrenci,lere kırtasiye ve okuma kitabı yardımında bulunarak  öğrencileri gülümsetti..
Celal Bayar Üniversitesi Erasmus Öğrenci Topluluğunun yapmış olduğu bu güzel etkinlik ve örnek davranıştan duyduğu memnuniyeti belirten Okul Müdürü Basri AKGÜNEŞ ?Akhisar dağrere Mahallesi İlk ve orta oklda eğitim gören öğrencilerimizi ziyarete gelen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Erasmus Öğrenci Topluluğuna teşekkür ederiz. Okulumuza gelerek okulda eğitim gören öğrencilerimizn okumasına  destek olmak için bir örenlk teşkil ederek öğrencilerimize okuma kitabı ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundular. Bu örnek davranışlarından dolayı  ben şahsım, kurumum ve öğrencilerimiz adına teşekkür eder çalışmalarında ve bundan sonraki hayatlarında üstün aşarılar dlerim? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ