VALİ DENİZ ZEYTİN GÜNÜ´NE DAVET EDİLDİ

VALİ DENİZ ZEYTİN GÜNÜ´NE DAVET EDİLDİ

Akhisar´ da bu sene Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ziraat Odası, Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü işbirliğinde 23-24 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Dünya Zeytin Günü´nün ha

Akhisar´ da bu sene Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ziraat Odası, Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü işbirliğinde 23-24 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Dünya Zeytin Günü´nün hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlıkların yanında davet çalışmaları da hız kesmiyor.

Bu kapsamda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz´i ziyaret ederek Akhisar´da düzenlenecek olan Dünya Zeytin Günü´ne Vali Deniz´i davet ettiler. Heyette Akhisar Belediyesi Başkanı Salih Hızlı´ nın yanı sıra Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ulusoy, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Akhisar Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ahmet Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi  ve Latif Çakmak yer aldı. 

Ziyaretin sonunda heyettekiler Akhisar´ımızın ortak değeri olan zeytine hep beraber sahip çıkacaklarını kararlı bir şekilde belirtirken düzenlenecek etkinliklere tüm Akhisarlıları davet ettiklerini söylediler.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI