VATAN SAĞOLSUN?

VATAN SAĞOLSUN?

Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu´ nun ? YURDUMUN DEĞERLERİ ? kapsamında mart ayındaki ? VATANSEVERLİK DEĞERİ ? Etkinlikleri yapıldı.

Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu´ nun ? YURDUMUN DEĞERLERİ ? kapsamında mart ayındaki ? VATANSEVERLİK DEĞERİ ? Etkinlikleri yapıldı.Yurt öğrencilerimizden oluşan grubumuz  20 Mart 2018 Salı günü Akhisar Garnizon Şehitliği´ ni ziyaret etti. Ziyaretimizde şehitlerişmizn ruhuna Kur´an- ı Kerim tilaveti yapıldı. Ziyaretimizde öğrencilerimiz duygu dolu anlar yaşadı. Şehitlerimizin sadece ülkemiz için değil dünyanın neresinde bir haksızlık varsa oralara giderek şehit olduklarını öğrendiler. Bu ülke ve millet için neler yaptıklarını kabirleri başında Fatiha´ lar okuyarak ruhlarında hissettiler.

15 Mart 2018 Perşembe günü akşam öğrencilerimize yönelik Akhisar Anadolu İmam hatip lisesi Konferans Salonu´nda ? VATAN SAĞOLSUN ? isimli söyleşi programı yapıldı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Halil CAN´ ın moderatörlüğünde yapılan ? VATAN SAĞOLSUN ? söyleşi programımıza Şehit Mustafa ÇÜRÜK´ ün kardeşi Fatma Özcan KAÇAR, Şehit Ali MERCAN´ ın kızı  Gülsüm MERCAN ve El ? Bab Gazimiz Ömer KAYHAN katıldı.Şehit yakınlarımız ve gazimiz duygu ve düşüncelerini paylaşarak öğrencilerimize duygusal anlar yaşattılar. Bu ülke ve millet için neler yapmaları gerektiğini ifade ettiler.  ? VATAN SAĞOLSUN ? söyleşi programımızın katılımcılarının ortak sözleri sürekli olarak ? Vatan sağolsun?! Biz keşke bu ülke için, millet için daha fazlasını yapabilsek. ? oldu.

? VATAN SAĞOLSUN ? söyleşi programımızda Fatma Özcan KAÇAR´ ın beş yaşındaki kızı İkra KAÇAR´ ın İstiklal Marşı´ mızın tamamını seslendirmesiyle duygusal anlar ve coşku daha da arttı.? VATAN SAĞOLSUN ? söyleşi programımızın sonunda müdür yardımcımız Halil İbrahim FÜZUN değerli katılımcılara çiçek takdim etti.


Haber Kaynak : erhan çelik


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM