?YAŞLIYA İYİ HİZMET DEVLETİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİR?

?YAŞLIYA İYİ HİZMET DEVLETİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİR?

Huzurevi Müdürü Suudi Arslan; ?Yaşlılar bize Allah´ın hem de devletin emanetidir. Onlara ne kadar güzel bakarsak bu da bizim devletin büyüklüğünü gösterir.?

Huzurevi Müdürü Suudi Arslan; ?Yaşlılar bize Allah´ın hem de devletin emanetidir. Onlara ne kadar güzel bakarsak bu da bizim devletin büyüklüğünü gösterir.?

Akhisar Huzurevi müdürlüğü tarafından, huzurevi hizmet binasının tadilat ve sosyal alan eklentilerinin yapımında kendilerine hiç bir destekten kaçınmayan Beyaz Yunus Derneği  yönetimi ve Akhisarlı basın mensuplarının katılımı ile bir kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Beyaz Yunus derneği başkanı Orhan Yunus Ejder ?Bizleri misafir ederek kahvaltı düzenleyen Akhisar Huzurevi Müdürümüz Suudi Arslan  ve huzurevi personeline teşekkür ederiz. Bizler Beyaz Yunus derneği olarak burada kalan yaşlılarımız başta olmak üzere yaşlılarımıza engellilerimize maddi ve manevi destek vermeye her zaman hazırız. Huzurevi Müdürümüz Sayın Suudi Arslan bize gelerek binanın tadilat yapılması ve binanın ön kısmına şehirmerkezini görecek şekilde kafeterya, kamelya ve şelale yapmak istediklerini belirttiğinde bizde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dedik. Bugün baktığımızda bu yapılmış, çokta güzel olmuş. Emeği geçenlerden Allah razıolsun? dedi.

Daha sonra söz alan Huzurevi Müdürü Suudi Arslan ise konuşmasında  ?2008 yılında burada göreve  başladığımızda ek binamızın temeli atılmış bir katı çıkılmış ve o şekilde 4-5 yıldan beri bekliyordu. Bizde buradaki yaşlılarımızla birlikte ve bizim Hisar Yardımlaşma Derneği dediğimiz bir derneğimiz vardı. Dernek bir çalışma yapmıştı ama yarım kaldı. O dernek ile birlikte genel müdürlüğümüz, SÇEK genel müdürlüğümüz, Manisa Valiliği, Akhisar Belediyesi ve derneğimizin katkıları ile bir araya geldik. Akhisar´a yakışır şekilde bir huzurevi yapalım dedik. Eski binamızı baştan sona onardık. Ve yeniden baştan sona yeni bir bina yaptık. Tabi bu binanın yapımında emeği geçen mühendisliğini yapan ve şimdi  Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Saygın´a teşekkür ederim. Maddi anlamda bütün yükü kendileri yüklendi. Akhisar Belediyesi gerek araçları ile gerekse parasal yardımları ile destek oldular. Teşekkür ederiz onlara da. O sıralar dernek başkanımız Recep İşçi idi. Yaşlılar bize Allah´ın hem de devletin emanetidir dedik. Onlara ne kadar güzel bakarsak bu da bizim devletin büyüklüğünü gösterir dedik. İnandığımız inanç doğrultusunda mesai arkadaşlarımızla yola başladık. Binamızı yaşanabilir duruma getirdik. Beyaz Yunus derneğine de bize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Akhisar´ımıza hayırlı olmasını diliyorum?dedi.

Huzurevi yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıya Akhisar Beyaz yunus derneği Başkanı Orhan Yunus Ejder, yönetin kurulu, Akhisar SarıAhmetpaşa aşevi müdürü Ali Doru, basın mensupları ve bazı yaşlılar katıldı. Kahvaltı sonrası tadilat yapılan ve yeni  yapılan huzurevi kafeterya ve şelaleyi yerinde incelenerek yaşlılarla birlikte yapılan sohbetten sonra program sona erdi.


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU