YENİDOĞAN´DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YENİDOĞAN´DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Maski Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın Yenidoğan Mahallesi´nde 6 kilometrelik altyapı işine başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın Yenidoğan Mahallesi´nde 6 kilometrelik altyapı işine başladı. Altyapının ardından mahalleye kilit parke taş da döşenecek.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği altyapı projeleri ile mahallelerin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 154 Mahalle Projesi ile Akhisar´ın Yenidoğan Mahallesi´nde de altyapı dönüşümü başladı. Mahallede ekipler, 1 kilometre kanalizasyon ve 5 kilometre içme suyu hattını sağlıklı hale getirecek. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede 2 bin metrekarelik kilit parke işine imza atılacak.

 

Akhisar´da 14 mahalleye çağdaş altve üstyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın Hacıosmanlar, Kızlaralanı, Kobaşdere, Sazoba ve Sırtköy mahallelerinde 101 Mahalle Projesi kapsamında 27 kilometre içme suyu ve 20 kilometre kanalizasyon hattını modernize ederek toplam da 47 kilometrelik altyapı yenileme çalışmasını tamamladı. 154 Mahalle Projesi ile ilçede çalışmalarına devam eden MASKİ, 9 mahallenin daha altyapı sıkıntısına son veriyor. Bu kapsamda, Sünnetçiler, Şehitler ve Eroğlu´nda altyapı çalışmaları noktalanırken Bünyanisomaniye,  Çamönü, Yenidoğan, Hamitköy ve Selçikli´de ekiplerin mesaisi devam ediyor. İlçede İsaca Mahallesi´nde de çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

 

?Büyükşehir olduktan sonra o kadar rahatladık ki anlatamam?

Yenidoğan Mahalle Muhtarı Osman Ceyhan, ?Eski altyapımızı imece usulü döşemiştik. Kanalizasyon hattımızda doğru düzgün bacamız dahi yok. Sürekli tıkanıklıklar yaşıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarından çok memnunuz. Akhisar´ın en eski muhtarlarından biriyim. 1992 yılından beri muhtarlık yapıyorum. Büyükşehir olduktan sonra o kadar rahatladık ki anlatamam. Ne için telefon etsek ekipler anında çözüm üretiyor? dedi.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”