YENİDOĞAN´IN KİLİT PARKESİ DE DÖŞENİYOR

YENİDOĞAN´IN KİLİT PARKESİ DE DÖŞENİYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın Yenidoğan Mahallesi´nde 6 kilometrelik altyapı çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın Yenidoğan Mahallesi´nde 6 kilometrelik altyapı çalışmasını tamamladı. Altyapının ardından mahalleye 11 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği altyapı projeleri ile mahallelerin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 154 Mahalle Projesi ile Akhisar´ın Yenidoğan Mahallesi´nde de alt ve üstyapı dönüşümü yaşanıyor. Mahallede ekipler, 1 kilometre kanalizasyon ve 5 kilometre içme suyu hattını sağlıklı hale getirdi. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede11 bin metrekarelik kilit parke işine imza atılıyor.

?Büyükşehir Belediyemizin her hizmetinden yararlanıyoruz?

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin tüm hizmetlerinden yararlandıklarını belirten Yenidoğan Mahalle Muhtarı Osman Ceyhan, ?Mahallemizin merkezinde ve bağlısı olan yerleşim yerlerindeki altyapı çok eskiydi. Devamlı sorun meydana geliyordu. Altyapımız yenilendi. Şimdi de kilit parke taş döşeniyor. Bu hizmetlerden memnun olmamak imkansız. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e çok teşekkür ediyorum. Selamlarımı iletiyorum? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


SAKARKAYA MAHALLESİNDE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ