GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Yılın Doktoru Belli Oldu

Yılın Doktoru Belli Oldu

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen törende Yılın Doktoru seçildi. Yılın Doktoru Üroloji (Bevliye) Uzmanı Op. Dr. Kubilay Kılınç oldu.

Mustafa Kirazoğlu Devlet hastanesindeki törene Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Hastane Dernek Başkanı Hasan Kirazoğlu ve dernek yönetimi, Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca, hastane doktor ve hemşireleri katıldı.

Hasan Kirazoğlu Yılın doktorunu açıklarken doktorlara ve hemşirelere,? sizlerden tatlı dil ve güleryüz beklerim? dedi.

Kirazoğlu Devlet hastanesindeki törende Yılın doktoru plaketini Op. Dr. Kubilay Kılınç´a hastane dernek başkanı Hasan Kirazoğlu verdi.

Yılın doktoru plaketini alan Op. Dr. Kubilay Kılınç, ?biz çalışanlar olarak takdir görmek önemli bir şey. Bizi motive ediyor. Sayılan ve sevilen insanlardan takdir görmekte çok güzel? dedi.

Kirazoğlu´ndan Doktora Büyük Jest

Mustafa Kirazoğlu devlet hastanesi dernek başkanı Hasan Kirazoğlu yılın doktoru seçilen Op. Dr. Kubilay Kılınç´a ailesiyle birlikte 5 günlük tatil hediye etti. 



Ali İnel
19.10.2017 18:53:13
Doktor beyi tebrik ederiz. Dernek başkanının elinde kahve bardağı ve diğer eli cepte sağlıkçılara konuşma yapması hiç şık olmamış. Bu yapıcı eleştiriyi umarım yayınlarsınız.


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU