ZEYTİNLİBAĞ MAHALLESİNE ASFALT HİZMETİ

 ZEYTİNLİBAĞ MAHALLESİNE ASFALT HİZMETİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesinin Zeytinlibağ mahallesinde asfalt çalışması yapıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesinin Zeytinlibağ mahallesinde asfalt çalışması yapıyor. Yapılan çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya yerinde inceledi.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesi ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki asfalt çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Akhisar ilçesinin Zeytinlibağ mahallesinde 4 kilometrelik sathi kaplama çalışması yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de yerinde inceledi. Tarım arazilerinin yoğun olduğu bir alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ?Akhisar ilçemizin Zeytinlibağ mahallesinde 4 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyoruz. Mevcut yol tarımsal faaliyetlerde de de kullanılıyor, aynı zamanda Selçikli Mahallesi ile bağlantısı olan bir yol.  Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bizlere de desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´e teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Sayın Aytaç Yalçınkaya´ya de teşekkür ediyorum? dedi.

Yıllarca Sorun Yaşadık

Zeytinlibağ mahallesi muhtarı Ferhat Baycan yapılan çalışmalar sayesinde yıllardır çektikleri çilenin sona erdiğini dile getirdi. Baycan, ?Bu yolda yıllarca sorun yaşadık. Manisa Büyükşehir Belediyesi bu sorunu ortadan kaldırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.   

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”