ZEYTİNLİOVA´DAKİ DEVE GÜREŞİ 10 MART´TA YAPILACAK

ZEYTİNLİOVA´DAKİ DEVE GÜREŞİ 10 MART´TA YAPILACAK

Akhisar Yörükleri ve Deve güreşi sevenler yararına bu yıl 4. Deve güreşleri Zeytinliova mahallesinde 27 Ocak´ta yapılacak olan deve güreşleri tekrar ertelendi.

Akhisar Yörükleri ve Deve güreşi sevenler yararına bu yıl 4. Deve güreşleri Zeytinliova mahallesinde  27 Ocak´ta yapılacak olan deve güreşleri tekrar ertelendi. 

Akhisar Yörükleri ve Deve güreşi sevenler yararına bu yıl 4. Deve güreşleri Zeytinliova mahallesinde 27 Ocak´ta yapılması planlanan ancak  hava şartları ve sahanın çamur olmasından dolayı ilk olarak 10 Mart´a ertelenmişti. Ancak Mart ayında başka ilçelerde yapılacak olan deve güreşleri nedeni ile 10 Şubat 2019 tarihinde yapılması planlana geleneksel 4. Deve güreşleri hava şartlarının ve sahanın güreşe elverişli olmamasından dolayı tekrar 10 Mart 2019 tarihine ertelendi. Konu ile ilgili bilgi veren Akhisar Yörükleri ve Deve güreşi sevenler derneği başkan yardımcısı Fahri Kayhan; ?Akhisar Yörükleri ve Deve güreşi sevenler yararına bu yıl 4. Deve güreşleri 27 Ocakta yapmayı plandık, ancak hava şartları ve sahanın elverişli olmamasından dolayı 10 Mart´a ertelediğimiz güreşlerimizi  başka ilçelerde de deve güreşleri olması nedeni ile 10 Şubat tarihinde yapmayı hedefledik. Hava şartlarının yağışlı geçmesi ve sahanında daha çamurlu olması ve yağışlarında aralıklarla devam etmesinden dolayı geleneksel  4. Deve güreşimizi tekrar 10 Mart 2019 tahinine erteledik. Ege bölgesinin bir çok ilçesinden 100 tane yani 50 devenin yarışacağı deve güreşlerimize Akhisar merkez ve mahallelerini gezerek güreş severlerimizi davet ediyoruz.? dedi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

YENİ DÖNEMİN İLK MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İLÇE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

AKHİSAR’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ATSO’DAN BAYRAM MESAJI