KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

AFEM GSK´DAN ?ŞEYH İSA İLE HUZURA YOLCULUK? PROJESİ

AFEM GSK´DAN ?ŞEYH İSA İLE HUZURA YOLCULUK? PROJESİ

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, yaklaşık 160 dansçıyla harika bir gece gerçekleştirdi.

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, yaklaşık 160 dansçıyla harika bir gece gerçekleştirdi.

AFEM GSK´nın, Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatroda gerçekleştirdiği gösteride yaklaşık 160 dansçı sahne alırken, Akhisar´ın önde gelen din alimlerinden ve 558 yıldır adına festival yapılan ?Şeyh İsa?nın hayatından alıntılar yapılarak farklı bir gösteri sergilendi. Saat 20.30 da başlayan gece de Fatih İlkokulu, Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu, Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu ve Özel Şevkat Anaokulu öğrencileri sahne aldı.

Gecenin sonun Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, AFEM GSK Başkanı Samet Gögen´e çiçek takdim etti. AFEM GSK Başkanı Samet Gögen ise ?Şeyh İsa ile Huzura Yolculuk? projesine vermiş olduğu katkılardan dolayı Akhisarlı Din Kültürü Öğretmeni ve Araştırmacı Tarihçi Mustafa Kuzucu´ğa katkılarından dolayı plaket takdiminde bulundu.

AFEM GSK Başkanı Samet Gögen program sonunda yapmış olduğu konuşmasında; ?Bizleri bu güzel ve anlamlı gecede yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Yaklaşık 160 dansçımızla ki daha getiremediğimiz ekibimizde olmasına rağmen sizlere güzel bir sunum sergileyebildiysek ne mutlu bizlere, bize gecemizde katkıda bulunan Akhisar Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi, okullarımıza ve sponsorlarımız Tıfıl Akademiye, KRC İnşaat ve Kaya A.Ş.´ çok teşekkür ederiz. Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz ?Şehit Hüseyin Efe ve Zeybekleri´ adlı projemize bu yılda ?Şeyh İsa ile Huzura Yolculuk´ adlı projelerimize vermiş olduğu desteklerden ve bilgilerden dolayı Araştırmacı tarihçi, Din Kültürü Öğretmeni sayın Mustafa Kuzucuk hocamıza teşekkür ederiz. Ama en önemlisi siz değerli velilerimiz bizlere güvenerek çocuklarınızı eğitim almaları için yanımıza yolladığınız ve bizlere güvendiğiniz için sizlere ve çocuklarınıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bizim her etkinliğimizi kamuoyuna ulaştırmada çaba sarf eden yardımcı olan tüm basın kuruluşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ederim.? Dedi.

Gecenin sonunda AFEM GSK dansçıları toplu aile fotoğrafı alırken, seyirciler dansçılarla tek tek fotoğraf çekildi.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI