Akhisar Belediyesi mahalle iftarı bu kez Şeyh İsa´da kuruldu

Akhisar Belediyesi mahalle iftarı bu kez Şeyh İsa´da kuruldu

Geleneksel Ramazan ruhunu Akhisarlılara yaşatmak adına faaliyetlerine devam eden Akhisar Belediyesi, camilerde düzenlediği Ramazan Şerbeti ve mahalle iftarları ile devam ediyor.

Geleneksel Ramazan ruhunu Akhisarlılara yaşatmak adına faaliyetlerine devam eden Akhisar Belediyesi, camilerde düzenlediği Ramazan Şerbeti ve mahalle iftarları ile devam ediyor. Her gün farklı mahallede toplu iftar vermenin mutluluğuna ev sahipliği yapan Akhisar Belediyesi dün gece Şeyh İsa Mahallesi sakinleri ile iftarda buluştu.

Mahalle iftarları kapsamında en son Şeyh İsa ve Hashoca Mahallesi arasında kalan 91 sokak üzerindeki mahalleli ile iftar sofrasında bir araya gelen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı tüm vatandaşların tek tek ramazan ayını kutladı.

Mahallede düzenlenen birlikte ve beraberliği pekiştiren bu tür etkinliklerden dolayı teşekkür eden Şeyh İsa Mahallesi sakinleri, toplu iftar yemeği vererek insanların bir araya gelmesine ve tanışmasına vesile olan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya teşekkür etti.

Akhisar´da mahalle iftarlarının ve ramazan şenliklerinin geleneksel hale geleceğini belirten Belediye Başkanı Salih Hızlı ise, ? Amaç yaşlımızla gencimizle, büyüğümüzle küçüğümüzle bir araya gelerek aynı sevinci paylaşabilmek. Akhisar Belediyesi olarak bunu başardığımızı düşünüyorum? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU