AKHİSAR CUMHURİYETİN M.T.A.L. GENÇLERİNDEN ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA BİSİKLET TURU

AKHİSAR CUMHURİYETİN M.T.A.L. GENÇLERİNDEN  ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA BİSİKLET TURU

Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Bisiklet turu düzenledi.

Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri  Anma Bisiklet turu düzenledi. Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübüne ait yaklaşık 100 bisikletli öğrenci Akhisarın sokaklarında şehitler  ölmez vatan bölnmez diye slogan atarken cevredekilerden de alkış aldı. Düzenlenen etkinlikhakkında bilgi veren Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Morbel  şöyle dedi,

? Atalarımız Yüz yıl önce Çanakkale, bizlerin bugün  rahatça  dolaşabilmemiz, yaşayabilmemiz ve hayatlarımızı sürdürebilmemiz için kanlarını vatan toprağına dökmeleri sonucu  varlığımızı sürdürmekteyiz.

Sadece Çanakkale´de değil.  Kore´de , Kıbrıs´da , Afrin´de ,Terörle mücadelede de şehadete ulaşmış tüm Şehitlerimizi anmak maksadıyla etkinliğe ; Öğrencilerimiz, Okul Müdürü İsmail Karabıçak, idarecilerimizden Figen Taran , Aziz Bilgin, Okul Aile Birliği Başkanı Firdevs Erdemi ,öğretmenlerden Kamil Aydın, Himmet Kozbay , Muammer İnan, Okul Personeli Halil Ak ve 100´e yakın  katılımcılarımız ile.Şehir merkezinde 1 saat boyunca ,Türk Bayrakları ile donatılmış Bisikletler eşliğinde ŞEHİTLER ÖLMEZ , VATAN BÖLÜNMEZ  ve VATAN SANA CANIM FEDA SLOGANLARI ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Etkinlik boyunca yanımızda olan Akhisar İlçe  emniyet teşkilatımıza ve Akhisar  6Eylül Gazetesi  muhabiri Erhan Çelik´e teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP