AKHİSARLI KADIN GİRİŞİMCİLER VAN´I ZİYARET ETTİ

AKHİSARLI  KADIN GİRİŞİMCİLER  VAN´I ZİYARET ETTİ

Akhisarı kadınkar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte Van Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Türkiyenin farklı kentlerden gelen 41 iş kadını ´Ekonomide Kadın ve Kariyer´ programı kapsamında Van´a giderek Vanda ç

Akhisarı kadınkar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte  Van Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Türkiyenin  farklı kentlerden gelen  41 iş kadını ´Ekonomide Kadın ve Kariyer´ programı kapsamında Van´a giderek  Vanda çeşitli programlara katılıp, Van´ın tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. 
TOBB Van Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanlığı ile Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ´Ekonomide Kadın ve Kariyer´ konulu panele katılmak üzere  Van´a Manisa, Kütahya, Aydın ve Denizli´den,  giden  kadın girişimciler, kentin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi. Kadın girişimciler, ilk gün panele katılırken ikinci gün ise Akdamar adasına bir gezi düzenledi. Van ile ilgili duyduklarıyla gördüklerinin çok farklı olduğunu, Van´ın  kendilerini büyülediğini belirten kadınlar, ziyarette  bol bol alışveriş yaptıklarını ve yöresel ürünleri tattıklarını, söyledi. Kadın girişimciler, özellikle yöre insanının sıcakkanlı tavrından çok etkilendiklerini, Van´ın canlı ve hareketli bir şehir  olduğunu  söyledi. Bu geziye katılan Akhisar TOBB Kadın Girişimciler başkkanı Şükran Füzün  ?´Ekonomide Kadın ve Kariyer´ konulu panele katılmak üzere Van´a gittik. Doğuda yaşayan vatandaşlarımız ile sohbet edip turistik yerleri gezerek Orada yeni kişiler ile tanıştık. Tabi buda bizler için önemli bir gelişme oldu, Van´ı tanımayı, kardeş birlikteliği oluşturmayı istedik. Bu gezinin amacı Vandaki kadın girişimcileri ve Van´ı tanımak. Gezideki izlenimlerimiz beklentilerimiz  çok daha üstünde her şey muhteşem, Van daha muhteşem.  Manisa´dan, Kütahya´dan, Denizli´den ve Aydın´dan gelen girişimciler olarak Van´daki girişimcilerle toplantı yaptık. Van cıvıl cıvıl , insanlar çok güzel, çok güzel bir şekilde bizi ağırladılar? dedi .

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI