ALİ DURSUN SAADET PARTİSİNDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ALİ DURSUN SAADET PARTİSİNDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ali Dursun Adaylığını açıkladı

Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ali Dursun Adaylığını açıkladı

Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan adaylığını açıklaya Emekli öğretmen Ali Dursun´un Tadhisar´da  yaptığı açıklamaya Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Manisa müfettişi Hakkı Kabakçı ve  partililer  katıldı. Tad Hisarda düzezenlenen Ali Dursun´un aday açıklamasında konuşan Saadet partisi Akhisar İlçe teşkilat Başkanı Fikrat Aysu şöyle dedi. ?Değerli hazirun bildiğimiz gibi 31 Mart 2019 da ülkemiz yeni bir seçime gidiyor bu seçim güzel ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. 31 Mart 2019 ?da yapılacak bu yerel seçimde Belediye Başkanlarımızı meclis üyelerimizi, genel meclis üyelerini ve mahalle muhtarlarımızı seçeceğiz. Bir gün oy kullanıp 5 yıl bizlere hizmet edecek kardeşlerimizi görevlerinin başına göndereceğiz şimdiden seçilecek tüm kardeşlerimize hayırlı hizmetlerde bulunmalarını ve Yüce Allah´tan niyaz ediyorum.Bu hizmet yarışında tüm siyasi partililere kardeşlik şuuru çerçevesinde yarışmalarını saygı ve sevgi oluşturmalarını temenni ediyorum. Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak elbette bu seçimde ve yarışta yerimizi alacağız. Halkımıza hizmet noktasında bizlerde inşallah meydanlarda olacağız.

Akhisar Saadet Partisi ilçe teşkilatı olarak diyoruz ki

Belediye başkanı Şehri emin sıfatıyla herkesin belediye başkanı olmalıdır.

Belediye Başkanı makamına geçtikten sonra her kesime hizmet eri olmalıdır.

Belediye Başkanı partizan olmamalıdır.

Belediye Başkanı ehil olmalı ve işleri ehil olanlara vermelidir.

En önemlisi ise Belediye Başkanları yolsuzluğa ve israfa izin vermemelidir.

Belediye Başkanı herkesi kucaklamalıdır.

Seçim sonuncunda oluşacak meclisiyle halka hizmet Hakk´hizmenoktasında ekip çalışması yaparak Şeri Emin sıfatına nail olmalıdır.

Akhisar Saadet Partisi olarak bu ahval ile halkımızdan yetki istiyoruz ? dedi. Saadet partisi Akhisar İlçe teşkilat başkanı Fikret Aysunun konuşmasından sonra söz alan Belediye Başkan adayı Ali Dursun ise yaptığı konuşmasında ;

?Sayın İlçe Başkanım, Kıymetli Dava arkadaşlarım Hanımefendiler, Beyefendiler

 Muhterem Akhisarlılar ve basınımızın güzüde temsilcileri, Bu akşam aday adaylığımı açıklamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse, 1956 doğumluyum ilk ve Orta öğrenimimi Akhisar´da bitirdikten ve İzmir Buca Eğitim Fakultesinden mezun olduktan sonra Bitlis Mutki, Ankara Polatlı, Manisa Aleşehir,ımızın değişik okullarında Fen bilgisi ve Biyoloji öğretmeni olarak görev aldım.

Emjekli olmadan önceki son 5-6 yılım Aile ve Sosyal Plitikalar Bakanlığına bağlı Akhisar İlçe Sosyal Hizmetler ve Huzurevi Müdürlüğü görevlerinde geçti. 2010 yılında emekli oldum. O günden beride siyası olarak parti çalışmalarında bulundum.

Sosyal aktivite olarak 1998 yılında Türkiye´nin en büyük gençlik örgütü olan Milli Gençlik Vakfı Polatlı İlçe başkanlığı görevini yaptım. Daha sonra 1992 yılında yine Polatlı´da şu anda Türkiye´nin tek yetkili sendikası olan Eğitim-Bir sen ve Memur-Sen´in kurucu başkanlığını yaptım. Daha sonra Akhisar´da 2000-2002 yıllarında Kurucu başkan olarak görev yaptım.

Görüldüğü gibi 30 yıldan beri siyasetin içinde olan biriyim

Niçin aday olduğum sorusuna gelince; Birinci neden geçmiş 10 yıldan sonra, gelecek olan 5 yılında Akhisar açısından kayıp olmaması için, İkinci neden Partilerin adaylarına bir baktım ve bu işi benden daha iyi yapacak birisini görmediğim için Sadet Partisinden aday oldum. Akhisar doğumlu olmam, gençliğimin burada geçmesi ve son 18 yıldan beri Akhisar´da ikemetgah ettiğim göz önüne alındığında bu güzel şehri tanıyorum ve sorunlarını biliyorum. Sosyal hizmetlerde çalıştrığımm süre içersinde 3 önemli esere imza atarak bugün 200 kişiye iş imkanı kavuşmasına vesile oldum. Partilerin aday adayları masa başında proje üretirken bizler saha inerek çalışmalara başladık. Geçtiğiniz çarşamba günü ilçe başkanımla beraber Zeytin ihtisas organize sanayi bölgesine giderek yerinde incemelerde bulunduk. Son durumu yerinde tespit ettik. Bir diğer konuda malum, AkParti kazanma hırsıyla Manisa´yı Büyük şehir yapınca Akhisar´ın bütün köy ve beldeleri mahalleye döndü. Dolayısıyla bu belde ve köylere ait taşınmaz malları bir şekilde önceki sahiplerine iade edeceğiz. Bizi diğerlerinden ayıran bir diğer konuda mesai saaatlerine olan hassasitlerimizdir. Akhisar´da beni tanıyan mesai arkadaşlarım bilirler. Ben Personelden önce işe gider personelden sonra işten ayrılırım. Bu beş yıl hep böyle olmuştur. Belediye Başkanı olduğumda da bu böyle olacaktır.

Değerli Akhisar´lılar, Ak Partinin 15 yıllık belediyeciliği boyunca yapmış olduğu hatalar CHP´yi umut haline getirmiştir. Ancak unutulmamalıdırki Ak Partiden önce bir DSP´li başkanımız vardı. O kadar başarısızdı ki kendi teşkilatından bile eliştiri almıştı. Tabii geçen 15 yıllık sürede bunlar unutuldu. Şimdi CHP tekrar parlatılmaya çalışılıyor. Bunlara sakın aldanmayın değerli Akhisarlılar. Ama görünen odur ki bu seçim Saadet Partisi ile CHP arasında geçecektir. Ya Saadet Partili bir belediyeyi deneyeceksiniz ya da önümüzdeki beş yılımızda boşa gidecektir. Bu akşamki aday tanıtımım toplantısında söyliyeceklerim şimdilik bu kadar İlerki günlerde ve soğukta buraya kadar gelip bana destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağlun, var, olun Allaha emanet olun? dedi.   


Haber Kaynak : erhan çelik


İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR