BAŞKAN H. ALİ MEN, ?BİR TEK CANIM VAR ODA ÜYELERİME FEDA OLSUN? DEDİ

BAŞKAN H. ALİ   MEN, ?BİR TEK CANIM VAR ODA ÜYELERİME FEDA OLSUN? DEDİ

Akhisar Esnaf Sanatkarlar Odasının olağan kongresi Atatürk parkı içinde Umut düğün salonunda yapıldı.

Akhisar Esnaf Sanatkarlar Odasının olağan kongresi Atatürk  parkı içinde Umut düğün salonunda yapıldı.

Akhisar Esnaf Sanatkarlar Odasının olağan kongresinde 2 adayın yarıştığı kongre  saat 10:00´de divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Halim Şener, başkan yardımcılığına Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Katip üyeliklere Cihan Aksoy, Ömer Demir ve Gülfer Gündil´in seçilmesi ve saygı duruşu istiklal marşı ile başladı. Akhisar Esnaf Odaları Faaliyet, Denetim, Bilanço ve Gelir Giderleri hesaplarını oda sekreteri Hatice Erdemli Şanol okudu. İki aday´ın yarıştığı kongrede  Dilek ve temenniler bölümünde İbrahim Çaybaşı ve Hasan Ali Men birer konuşma yaptı.

esnaf ve sanatkarlar odasının 562 üyesinden 371üyenin katıldığı kongrede 1 oy geçersiz sayılırken hasan ali men 285 oy, ibrahim çaybaşı  84 oy aldı. sandıkların açılmasından sonra 371 üyenin katıldığı, 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimi 286 oy alan hasan ali men, üçüncü kez başkanlığa seçildi. kısa bir teşekkür konuşması yapan hasan ali men bu oda hepimizin diyerek şöyle devam etti,                 ?odamıza yakışan çok güzel bir genel kurul yaptık.tüm üyelerime teşekkür ederim. biz akhisar esnaf ve sanatkarlar odası olarak, göreve geldiğimizden bu yana tüm üye arkadaşlarımıza eşit mesafe durduk. hiç birine ayrım yapmadık. oy veren de sağ olsun vermeyen de yarından itibaren saat 8:30 mesai başladığından itibaren tüm üyelerim yeri benim yanımda eşittir bundan kimsenin kuşkusu olasın. bir yarışa girdik, aslında bizim üyemiz bizi çok iyi takip ediyor, hiç bir şey söylemeye gerek yok sandık en güzel  cevabı veriyor. Onun için biz hizmetlerimize elimizden geldiği kadar var  gücümüzle Pazartesiden itibaren seçim sendrumu bitmiştir biz hizmet adamıyız görevimize devam edeceğiz. Değerli basın mensubupları  arkadaşlarım benim bu 3. dönemim inanın 8 yıl boyunca hiçbir üyemle en ufak tartışmam olmadı.Bununda en güzel cevabınıda bugün sandık verdi. Burası esnaf ve sanatkarlar odası ağı büyük üye bizim omuzlarımıza çok ağır bir yük yükledi biz bunun farkındayız. 4 yıl sonra yapılacak seçimlerde bizim odamızın üye sayısı  bin bunu herkesin bilmesi lazım. Akhisar Esnaf sanatkarlar odası kaldırılacak yük değildir ağır bir yüktür. Üyelerimiz bizim sırtımıza ağır bir yük yüklemiştir bir her zaman bunun bilincinde olduk, Üye varsa varız, üye yoksa bizde yokuz. Ben bütün hayatım boyunca üyeme hayatımı adadım bir tek canım oda üyelerime feda olsun " dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığına seçilen başkan Hasan Ali Men, yönetim kurulu  Cem Yağcı, Adem Kalaş, Kemal Işık, Ünal Ceber, Halil Bilen, Resul Poyraz, Yönetim kurulu yedeklere  Ebru Çelik,Halil Abaka, Selman Kıran, Ufuk İnce, Hacı Yıldız, Barış Akar, Mustafa Kemal Gezenbey, Denetim kurulu asillere Bülent Başar, Tufan Sasallı, Hamdi Evci Denetim kurulu yedekler Mert Gezgin, Sergen Süpürgecioğlu ve Ahmet Yanak ´tan oluştu.


Haber Kaynak : erhan çelik


YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”