BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından göreve başlayan 109 muhtarla bir araya geldi.

Toplantıda, güçlü iletişim ve uyum içerisinde tüm mahallelerdeki ihtiyaçların hızlı bir şekilde giderileceği mesajı verildi. 

Akhisar Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile birlikte merkez ve kırsal mahalle muhtarı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, yeni dönemde göreve seçilen tüm muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

İlk döneminde hayata geçirdikleri tüm hizmetleri, muhtar ve bölge halkı ile konuşarak, onların istediği şekilde hayata geçirdiklerini söyleyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yeni dönemde de aynı iletişim ve uyum içerisinde çalışacaklarını belirterek, muhtarlık görevine seçilen Akhisarlı muhtarlar ile bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

“MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Dutlulu sözlerini şöyle sürdürdü ; “Kentimize yaptığımız hizmetlerde sürekli iletişim ve işbirliği içinde olduğumuz Akhisarlı muhtarlarımızla bir araya geldik. İlk dönemimizde olduğu gibi bu dönem de mahalle ve köylerimizin ortak ihtiyaçlarını belirleyip, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde hizmetlerimizi muhtarlarımızla birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bugün sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah hep birlikte Akhisar’ımıza güzel eser ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum ”dedi.

Toplantı sonrasında Akhisarlı muhtarlar, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile hatıra fotoğrafı çekildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MOTOSİKLET DENETİMİ YAPILDI

ÇALINTI MOTOSİKLET YAKALANDI

ŞEHRİM BENİM EVİM PROJESİ, YARI FİNALİ YAPILDI

ÖZEL MEDİGÜN ORMAN BENİM ETKİNLİĞİNE KATILDI

İLÇE TARIM, BAĞDA KALINTISIZ ÜZÜM İÇİN BİYOTEKNİK MÜCADELE ÖNERİYOR

BAKKALLAR ODASI BAŞKAN DUTLULU VE BASIN MENSUPLARINI KONUK ETTİ

CUMHURİYET M.T. A.L.’DEN “BEN HER YERDE VARIM” ETKİNLİĞİ