SİYASET

SİYASET Haberleri

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçiminde İlçe seçmeninin %59’unun oyunu alarak Akhisar Belediye Başkanı seçilen CHP’li Besim Dutlulu, Akhisar Adliye Sarayında mazbatasını aldı.

04 Nisan 2024 Perşembe günü saat 13.30’da Akhisar Adliyesinde mazbatasını alan Dutlulu’ya partilileri adliye bahçesinde alkışlı sevinç gösterisi yaptı. Besim Dutlulu’ya bu sırada eşi Özge Dutlulu, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Soma’da seçimi kazanan CHP’li Sercan Okur ve CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet eşlik etti.

Dutlulu mazbatasını aldıktan sonra basına ve kamuoyuna verdiği demeçte şunları söyledi;

“Değerli Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız, Soma Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve partililerimiz; bugün hep beraber mazbatalarımızı aldık. Hem CHP Meclis Üyelerimiz hem Ak Parti Meclis Üyelerimiz, Akhisar’ımıza hayırlısı olsun. Çok güzel bir seçim dönemi geçti. Yorucuydu, uzundu, koşturduk, mücadele ettik ama Demokrasi açısından çok güzel oldu. Sandıklarda halkımız iradesini gösterdi. Bugünde yasalarımız gereği mazbatamızı alıp tekrar göreve başlamış bulunuyoruz. Biz elimizden geldiğince, Akhisar’a söz verdiğim gibi ben ve meclis üyelerim, ilçe başkanımız, milletvekilimiz çok çalışmaya devam edeceğiz. Bizi destekleyen güvenen herkese teşekkür ediyorum ama biz sadece CHP’lilerin değil ve ya bize oy vermiş insanların değil, Akhisar’daki her vatandaşın hizmetinde olmaya, belediye başkanı olmaya devam edeceğiz. Akhisar için güzel işler yapacağız. Bize güvenmeye devam edin, tekrar hayırlı olsun buraya gelen tüm partililerimize de teşekkür ediyorum, sağ olun.

Büyükşehir Belediyesi de bizim hizmet alacağımız mertebe, orada da biz bunu seçim boyunca söyledik Ferdi Zeyrek Başkanımız aynı Akhisar’da olduğu gibi açık ara farkla aldı. Zaten biz bahsetmiştik daha iyi bir seçim olacak diye. Artık bundan sonra iş bizde. Çok çalışacağız, orada da devir teslim olmuştu dün. Genel Başkanımız Özgür Özel geliyor, onu karşılayıp Manisa’ya geçeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesinde program var. Artık ondan sonra da bize çalışma zamanı geliyor. Ben eminim Ferdi Başkanımızla el ele çok güzel hizmetler yapacağız. Hem Akhisar’a, hem Manisa’ya hem de ülke genelinde çok güzel bir sonuç oldu. Tüm Türkiye’ye hayırlı olsun, inşallah çok güzel günler bizleri bekliyor.” dedi.

Akabinde sırasıyla CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Soma Belediye Başkanlığını kazanıp mazbatasını alan Sercan Okur, kazandıkları zafer üzerine açıklamalarda bulundu.

Mazbatasını alan Besim Dutlulu ve CHP heyeti, Akhisar Belediyesinde çalışanlar tarafından çiçeklerle karşılandı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BAKIRLIOĞLU “KUYRUKLARI, EMEKLİNİN ÇİLESİNİ MECLİS ARAŞTIRSIN”

İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR