GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

BU PROJE İLE LİSELER OKUYOR

BU PROJE İLE LİSELER OKUYOR

Akhisar Genç Memursen yönetimi Manisa genelinde liseler arası düzenlenen projede 140 öğrenci yarışacak.

Akhisar Genç Memursen yönetimi Manisa genelinde liseler arası düzenlenen projede 140den 1400 öğrenci yarışacak. Manisa genelinden 1400 lise öğrencisini yarışacağı projede Akhisar´dan 14 liseden 140 öğrenci katılacak.

 

"Fikre Yönelen,Geleceğe Yürüyen İlim,İrfan ve Hikmet Yolunda Şuurlu Gençlik" projesiyle gençliği kendine dert edinen Genç Memur Sen Akhisar Temsilciliği İlçe Başkanı Bayram Tekin başkanlığında,Başkan Yardımcısı Arif Uysal,Sosyal Medya Sorumlu Başkanı Mustafa Durhan ve Yönetim Kurulu üyesi İsa Canbal ile Akhisar´da kitap dağıtım faaliyetlerine start verdi. Genç Memur Sen Akhisar Temsilciliği İlçe Başkanı Bayram Tekin,

?Liseleri ziyaret edilerek koordinatör öğretmenler ile öğrenci grupları oluşturuldu ve koordinatör öğretmenler eşliğinde kitaplar dağıtılmaya başlandı.

Proje kapsamında "Bir Bilenle Bilge Nesil" parolasıyla Yazar Yavuz Bahadıroğlu´nun "Malazgirt´te Bir Cuma Sabahı" isimli eseri öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı ve öğrencilerden kitabın sonunda bir kompozisyon yazmaları istendi.Hazırlanan kompozisyonlar il genelinde toplanarak komisyon üyeleri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren ilk 3 öğrencimize 1.ye tam altın,2.ye yarım altın,3.ye çeyrek altın olmak üzere ödülleri takdim edilecektir.

Ayrıca proje kapsamında Yazar Yavuz Bahadıroğlu 7 Mart 2019 tarihinde Manisa Lale Kültür Merkezi´nde koordinatör öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile buluşturulacaktır.

Liseler ve koordinatör öğretmenlerimiz:

Anadolu İmam Hatip Lisesi Merzuha Püsküllü,

Çağlak Anadolu Lise Filiz Çoşkun,

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hüseyin Karan, Kayhan Ergün Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Ramazan Gün,  Şeyh İsa Anadolu Lisesi Meltem Mutlu, Akhisar Anadolu Lisesi Mehmet Başar, Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Ali Osman Coşkun, Namık Oğul Anadolu Lisesi Ali Ağaçdiken,

Farabi Anadolu Meslek Lisesi Varol Esen, Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Fazul Işık´a ve Tüm lise müdürlerimize Akhisar Genç Memur-Sen yönetimi olarak teşekkür ederiz. Proje kapsamında Genç Memur Sen Akhisar Temsilciliği´ne her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Memur Sen İlçe Başkanı Sn Süleyman Erdem´e ve Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Sn Mahmut Binay´a Genç Memur Sen İlçe Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Genç Memur Sen Kimdir?

Memur Sen Konfederasyonu´na bağlı diğer sendikalardaki 35yaş altı kardeşlerimizin her birinin üyesi olduğu bir kuruluştur. Yarınlar yorgun olanların değil rahatından vazgeçenlerin olacaktır? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI