BÜYÜKŞEHİR´DEN TAŞIMACILIĞA SIKI DENETİM

BÜYÜKŞEHİR´DEN TAŞIMACILIĞA SIKI DENETİM

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı trafik zabıta ekipleri Akhisar´da taşımacılığa genel denetim yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Daire Başkanlığı trafik zabıta ekipleri Akhisar´da taşımacılığa genel denetim yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Zabıta ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince  Akhisar´ın muhtelif yerlerinde denetlemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürü  Mustafa Çetin ile birlikte Manisa Büyükşehirden gelen ekipler ile birlikte ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Sezgin Gazi´yi ziyaret etti. Ziyaretten sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürü  Mustafa Çetin, Trafik Zabıta ve İlçe Emniyet Müdürlüğü  trafik ekipleri  ile birlikte Akhisar´ın muhtelif yerlerinde J plaka, okul taşımacılığı servis araçları, ticari taksiler,  şehir içi ve Mahalle kooperatiflerinin genel denetime tabi tutarak hatalı ve kusurlu görülen sürücülere cezai işlemler uygulandı. Denetimlerin mutlu, huzurlu ve güvenli  taşımacılık olması için ara ara denetimler yapılacak. Akhisar´ın muhtelif yerlerinden yapılan denetimlerde  evrak eksiği ve kusurlu olan 40 araca cezai işlem uygulandı. Yapılan denetimlerde 24 tane araca j plakası olmadan korsan taşımacılık yapan araca işlem yapıldı. Edinilen bilgilere göre bu denetimler yer yer devam edeceği öğrenildi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI