CHP AKHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI´NI ZİYARET ETTİ

CHP AKHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI´NI ZİYARET ETTİ

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret etti

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret etti

Gerçekleştirilen ziyarete CHP Manisa 2. Sıradan Milletvekili Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa 6. Sıradan Milletvekili Adayı Hayriye Hacet, CHP Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Fikirli ve parti üyeleri katıldı.

ATSO Başkanı Mehmet Ulusoy; ?Manisa vekillerinin tamamı bizden ama içimizden çıkması çok daha farklı bir eylem. Yani onun şuanda mutluluğunu yaşıyoruz. Akhisarlılar olarak Ticaret Sanayii Odası olarak hep bunu dile getiriyorduk hep söylüyorduk hep konuşuyorduk. Maalesef ki biri aşmıyordu sayımız vekil olarak ama ne mutlu ki şuan da iki olacak belki üç olacak belki daha fazla olur ki diğer partilerden de keşke seçilecek sıralarda adaylarımız olsaydı çünkü Manisa gelişiyor ama Akhisar da çok hızlı gelişiyor. Akhisar´ın oluşturduğu potansiyel oluşturduğu güç bence bunu hak ediyor. Manisa´nın en büyük organizesi tamam Manisa da dünya çapında bir organize sanayi bölgesi ama ondan sonra ikinci sırada Akhisar organize sanayi bölgesi geliyor. Yani bu bizim için önemli kriterlerden biri.

Zeytin iktisas organize sanayi bölgesini hayata geçiriyoruz yani oda Akhisar´a gerçekten marka değeri katacak bir proje ve yatırım. Bunlar bize bir ilmek atıyor ve ilmek atmaya devam edecek. Sizlerin gelişi bize çok büyük bir güç olacak.  Çünkü Hayriye Hanımı tanıyoruz ama Vehbi Beyle çok özel bir dostluğumuz var. Ben geldiğimizde ilk tanıştığımız kişilerdendir Vehbi Bey. Hatta birlikte Genç İş Adamları Derneğinde görev yapmıştık. Akhisar aşığı olduğunu biliyorum çok iyi tanıyorum kendimden biri gibi düşünüyorum Vehbi Bey´i. Kesinlikle bu konuda ayrı hiç bir düşüncemiz olmadığına eminim. Özellikle Akhisar´a üniversite kazandırma konusunda Akhisar Üniversitesini diyorum  fakülteyi geçtim artık. Sizlerinde bu duygular içerisinde olduğunuzu biliyorum. Eminim ki hep birlikte bunuda başaracağız.?

ATSO Başkanı Mehmet Ulusoy´dan sonra konuşmasını gerçekleştiren A. Vehbi Bakırlıoğlu Akhisar için gerçekleştireceği projeleri anlattı. Anlattığı projeler içinde özellikle ATSO ile ortak olarak gerçekleştirmek istediği projelerin üstünde durdu. Bir çok projesi bulunan A. Vehbi Bakırlıoğlu bu projeler içinde ilk sıraları Akhisar Üniversitesi ve Organize Sanayi Bölgesi bulunuyor. Bu projeler ATSO için de üst sıraları çekiyor.

Akhisar Üretiyor Fakat Pazarlayamıyor

CHP Manisa 6. Sıradan Milletvekili Adayı Hayriye Hacet Akhisar´ın üretiminde iyi olduğunu fakat pazarlama konusunda eksik kaldığından bahsetti. Bunun için de çalışmalarının bulunduğunu söyleyen Hacet standart üretim konusunda ciddi bir tavır sergilediklerini belirtti.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR