“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI” SERGİSİ ZİYARETE AÇILDI

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI” SERGİSİ ZİYARETE AÇILDI

Akhisar Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ve kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği ürünler “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” sergisinde vatandaşların beğenisine sunuldu.

İlçe protokol mensuplarının katılımıyla 24 Ekim Salı günü saat 11.00’de Öğretmenevi içerisindeki camlı salonda Halk Eğitim Merkezinde görevli eğitmenler ve kurumda eğitim alan kursiyerlerce hazırlanan eserlerin sergileneceği “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” sergisi kırmızı kurdele kesilerek açıldı.

Kurdeleyi kesenler arasında; Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Hava ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Albay Hüseyin Borazan, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve Akhisar Ticaret Odası ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sıdan yer aldı.

Açılış sırasında konuşan İlçe Kaymakamı Murat Kütük “Cumhuriyetimizin 100. yılı da sergimiz de hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kırmızı kurdelenin kesilip serginin ziyarete açılmasının ardından Cumhuriyetimizin 100. Yılı sergisinin ilk misafirleri Akhisar ilçe protokolü oldu. Sergiyi gezerek yapılan ürünler hakkında eser sahiplerinden bilgiler aldılar.

Öte yandan Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde üretilen ürünlerin, sergilenip satışa sunulabileceği bir alanın gerekliliğinden bahsederek bu yönde adım atma düşüncesinde olduklarını ifade etti.

Açılış sonrası büyük küçük çok sayıda vatandaş sergiye ilgi gösterdi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI