EMNİYETTEN YÜK TAŞIYAN ARAÇLARA ÖZEL DENETİM

EMNİYETTEN YÜK TAŞIYAN ARAÇLARA ÖZEL DENETİM

Trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarına karşı önlem almak, can kayıplarını ve yaralanmaları en az seviyeye indirmek, sürücü davranışlarını olumlu yönde değiştirmek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünce yük taşıyan...

Trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarına karşı önlem almak, can kayıplarını ve yaralanmaları en az seviyeye indirmek, sürücü davranışlarını olumlu yönde değiştirmek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünce yük taşıyan araçlara denetim yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı Akhisar, Alaşehir, Kula, Salihli, Soma Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliklerince 16-17 Mart’ta yapılan denetimde 17 ekip 34 personel görev aldı.

1.907 araç ve sürücüsü kontrol edilerek , kusurlu görülen 107 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Takograf kullanmamaktan 12 kişiye, alkollü araç kullanmaktan 1 kişiye, taşıt kullanım sürelerine aykırı araç kullanmaktan 13 kişiye, hız kurallarına uymamaktan 24 kişiye, diğer maddelerden 57 kişiye ceza kesildi.

Toplamda 313.984 ₺ para cezası uygulandı.

Konu üzerine Manisa Valiliğinden “İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı Akhisar, Alaşehir, Kula, Salihli, Soma Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirlikleri tarafından; 16 - 17 Mart 2024 günü;

17 ekip 34 personel ile gerçekleştirilen Yük Taşıyan Araçlara Yönelik Özel Denetim sonucunda;

1.907 araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, kusurlu görülen 107 araç ve sürücüsüne 2918 sayılı KTK’nın;


Haber Kaynak : haber merkezi


21 ADRESE EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYONU

EŞ ZAMANLI OPERASYONLA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

AKHİSAR’DA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

AKHİSAR’DA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN DENETİM

KABLO HIRSZILIĞI OLAYI AYDINLATILDI

İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI GÜVEN HUZUR UYGULAMASI