ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

ENERJİ SA

Enerji Sa'dan Okul Öncesi Eğitime Anlamlı Destek

Yırcalı Anaokulu bahçesine ENERJİ SA Enerji Üretim Tesisleri tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı salonun protokolü Akhisar Kaymakamı Murat KÜTÜK, ENERJİ SA Yetkilileri ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM tarafından imzalandı. 

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi için yeni yapılan eğitim binası ile birlikte İlçemiz anaokullarından Yırcalı Anaokulu,  10 derslikli olup, AB standartlarına uygun bir şekilde eğitim öğretime devam etmektedir. Atatürk Mahallesi ve Reşatbey Mahallesi’nin ihtiyacı olan 36-72 aylık çocukların okul öncesi eğitimine katkı sağlayan okulumuz 2011 yılında hayırsever A.Rona YIRCALI tarafından yaptırılmış olup, o günden bu güne her çocuk özeldir felsefesi ile okul öncesi eğitimi üst seviyelere taşımaktadır.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, yapılan bu bina için bireysel girişimlerinden dolayı Okul Müdürü Hasan BERKTAŞ’a, Yırcalı Anaokulu’nun yapıldığı ilk günden bu yana destekçi olan ENERJİ SA Enerji Üretim Tesisleri  İşletme Müdürü Alaattin KURT’a, Enerji SA Rüzgar ve Güneş Santralleri İşletme Bakım Lideri Nihat ARI’ya teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Murat KÜTÜK Akhisar İlçesinde hayırseverlerin desteği ile yaptırılan eğitim binalarının milletin bütünlüğüne güç verdiğini ifade ederek, Nisan ayı sonunda açılması planlanan Yırcalı Anaokulu  yeni binasının Akhisar halkına hayırlı olması temennisiyle emeği geçenlere teşekkür etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


MANİSA’DA KÖFN RÜZGARI ESTİ

ROMAN VATANDAŞLAR İÇİN MESLEK EDİNDİRME KURSU AÇILDI

BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI