KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

Dekoratif, Mozaik Boyama Usta öğretici Berna Kocabaş’ın, Ahşap Boyama Kursiyeri öğrencisi İlknur Kuloğlu, “İlk Işık” Kişisel Sergisini Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde hizmetine açıldı.

Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde, sergi bir hafta açık kalacak. Serginin açılışında katılan davetli ve misafirleri Müzik Öğretmeni Nazime Naz Kazar’ın piyona öğrencileri Eliz Kayserili ve Devlet Konservatuarına hazırlanan piyona öğrencisi Meryem Kılıç’ın piyona resitali ile karşıladı.

“İlk Işık” Kişisel Sergisinin açılış kurdelesini Akhisar Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu eşi Özge Dutlulu, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Ahşap Boyama Kursiyeri İlknur ve eşi Ali Kuloğlu ile birlikte kestiler.

İlk sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan İlknur Kuloğlu;” Bir buçuk yıl içerisinde hazırladığım polyester, Ahşap ve Seramik ürünlerin yer aldığı sergimizi açtık. Bu çok önemli günümüzde yanımızda olan tüm eş ve dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI