İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatı eski Başkanı Halil Korkmaz ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’ne üye oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi adayı Besim Dutlulu’yu desteklediğini açıklayan ve mitinglerinde Dutlulu’ya eşlik eden İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatı eski Başkanı Halil Korkmaz, CHP’ye üye oldu. Korkmaz ve beraberindeki heyete rozetlerini Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet taktı.

Rozetlerinin takılmasının ardından konuşan Korkmaz; “Zaten biz ittifakımızı Akhisar’da bozmadık. İYİ Parti Genel Merkezinin de tutarsız tavırları sebebiyle istifamı daha önceden vermiştim. Kazanacak adayı değil de birilerini desteklemek için aday çıkardıklarında yaptığımızın doğru bir hareket olduğu fikrine vardık. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’da konu üzerine yaptığı açıklamada “İYİ Partili dostlarımız artık Cumhuriyet Halk Partisi ailemize katıldı. Rozetlerini Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanımız Hayriye Hacet ile birlikte taktık. Hayırlı, uğurlu olsun. 

Gelecek güzel günler için hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet “Genel Başkanımız Özgür Özel başkanlığında, İl ve İlçe Başkanları olarak, yüreği vatan ve Atatürk sevgisi ile atan herkesi partimize, baba ocağına üye olmaya davet ediyoruz.

Türkiye ittifakına, Manisa ittifakına ve Akhisar ittifakına inanarak seçimlerde bizlere destek veren arkadaşlarımıza, aramıza hoş geldiniz diyoruz.” dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BAKIRLIOĞLU;“1000 KİŞİDEN 16’SI MODERN KÖLE”

AKHİSAR CHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

BAKIRLIOĞLU “KUYRUKLARI, EMEKLİNİN ÇİLESİNİ MECLİS ARAŞTIRSIN”

İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI