ORYANTİRİNG´TE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR´DEN 2018´E İYİ BAŞLANGIÇ

ORYANTİRİNG´TE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR´DEN 2018´E İYİ BAŞLANGIÇ

Doğada harita ve pusula ile hedef bulmaya yönelik spor olan oryantiring´te faaliyet gösteren Zeynep Gülin Öngör MTAL Gençlik ve Spor Kulübü Antalya /Finike´de yapılan Türkiye Oryantiring Federasyonu 3.kademe yarışmalarında ilçemizi en iyi şekilde temsil e

Doğada harita ve pusula ile hedef bulmaya yönelik spor olan oryantiring´te faaliyet gösteren Zeynep Gülin Öngör MTAL Gençlik ve Spor Kulübü Antalya /Finike´de yapılan Türkiye Oryantiring Federasyonu 3.kademe yarışmalarında ilçemizi en iyi şekilde temsil etti ve başarılı sonuçlar aldı.

1-4 Şubat tarihlerinde Antalya/ Finike´de yapılan Türkiye Oryantiring Federasyonu 3.kademe yarışmaları uluslararası olması ve yoğun katılımı ile Z. Gülin Öngör Gençlik ve Spor Kulübünün elde ettiği sonuçları daha da kıymetlendirdi.

Şampiyonanın ikinci gününde K 20 kategorisinde Sevgi BAKİ 2. Ve yine K20 kategorisinde Fatma ERİŞ 3. lük elde etti.

Yarışmalar sırasında Oryantiring Fedarasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar´da yapılan oryantiring çalışma ve faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını ve yakından izlediklerini belirttiler.

Takım çalıştırıcısı Muammer İNAN; 2018 in ilk yarışması olan ve Uluslararası nitelik taşıyan yarışmada sporcularımızın dereceleri ve sıralamaları gelecek adına beni çok umutlandırdı, dedi.  Sporcularımız Sevgi BAKİ ve Fatma ERİŞ´in derecelerinin yanında yoğun katılımlı K18 de yarışan Duygu YURT´un hiç hata yapmadan yarışmaları bitirip üç günün toplamında 9. Olması, K16 da Selma ERSOY ve Zeliha Nur ARAZ´ın da bu sporla yeni tanışmalarına rağmen ilk 20 içinde yer almaları beni çok mutlu etti.

Kulüp olarak imkânlarımızı zorlayarak 10-11 Martta İzmir/Urla´da yapılacak 4. Kademe ve 5. 6. 7 Nisan´da Bolu´da yapılacak olantüm yılda toplanan puanlarla sezon finali olacak olan Türkiye Şampiyonasına katılıp, girdiğimiz her kategoride kupa almak istiyoruz.

Kulüp başkanı Nazan BAHAR; Kulübümüzü temsil eden ve Akhisar´ımızı Oryantiring´te adını duyuran sporcularımıza, büyük fedakârlıklarla takımı çalıştıran Antrenörümüz Muammer İnan´a teşekkür ederim dedi. 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP