KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

TSM KOROSU DİNLEYİCİLERİN GÖNÜLLERİNİ MEST ETTİ

TSM KOROSU DİNLEYİCİLERİN GÖNÜLLERİNİ MEST ETTİ

Akhisar Belediyesi TSM Korosu Yaz Gecelerine Güneş Gibi Doğdu

Akhisar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Yaz Güneşi” konseri ile kulakların pasını sildi. Onlarca sanatçının sahne aldığı konseri yüzlerce vatandaş canlı takip etti. Konser Erol Gönüldaş yönetimindeki koronun muhteşem şarkılarıyla başladı. Koro performansından sonra sahneye çıkan Akhisar Musiki Derneği başkanı Erol Çatılı, ilk solo performansı gerçekleştirdi. Şarkısına başlamadan önce teşekkürlerini sıralayan Çatılı, Akhisar Belediyesine ve konseri bizzat takip eden eski Akhisar Belediye Başkanı Ahmet Dutlulu ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti.
Konserde solo performanslar seyirciyi hayran bıraktı
Göksenin Çakmak sunuculuğunda gerçekleşen konserde hem koro hem de solo performanslar seyirciyi hayran bıraktı. İlk bölümde sahne alan Eda Sabırcan “Ah İstanbul” şarkısıyla seyirciyi büyüledi. İlk bölüm 1 saat sürdü ve sona erdi.
2. Bölüm şovlara sahne oldu
Konserin 2. Bölümü tüm hızıyla başladı. İlk olarak solo performansıyla sahneye çıkan Şule Sivaslı, rahmetli sanatçı Kayahan’dan “Emrin Olur”u okudu. Yüzlerce vatandaş Sivaslı’ya eşlik etti.
Şovlar geceye renk kattı. Yeliz Olut ve ünlü sunucu Göksenin Çakmak “Ah ne güzel, ne güzel” şarkısını dans ve muhteşem ses performansıyla birlikte söyledi. İkilinin şovu sonrası izleyiciler yerinde oturamazken canlı yayında da bir çok destek mesajı aldı.
Konser hava muhalefeti nedeniyle sona erdi
Güzel giden konser hava muhalefeti nedeniyle kısa bir süre erken tamamlanmak zorunda kaldı. Yağmur başlamasının ardından açık havada devam eden konserde seyirciler aldırış etmeden şarkıları söylemeye devam etti. Fakat yağmurun hızlanmasıyla birlikte sahne ekibi konseri tamamlama kararı aldı ve gece böylelikle sona erdi. Akhisarlılar güzel geçen konser sonrası unutulmaz bir gece yaşadı.
 


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI