SPOR

SPOR Haberleri

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Akhisarspor sezonun 28’inci haftasında konuk olduğu Büyükçekmece Tepecik deplasmanından 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Düşme hattından çıkma mücadelesi veren Akhisarspor’da umutlar giderek azaldı. Sezonun bitimine 2 maç kala istediğini elde edemeyen Yeşil Siyahlıların son umudu düşme hattındaki takımların son maçlarından hiç puan alamaması ve Akhisarspor’un da 2 maçtan 6 puanı hanesine yazdırması oldu.

14 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda Büyükçekmece Tepecik ile karşılaşan Akhisarspor karşılaşmadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Çekişmeli geçen karşılaşma da ev sahibi ekip dakika 31’de gol perdesini Yasin Kargı ile araladı ve skordaki dengeyi bozdu. Akhisarspor 46’ıncı dakika da Bertuğ Uz ile yeniden skor eşitliği yakalamayı başardı. İkinci yarının ortalarında dakikalar 57’yi gösterirken Yasin Kargı yeniden sahneye çıktı ve maçın sonucunu belirleyen golü buldu.

Karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile noktalandı.

İLK 11’LER

İsa Turan yönetimindeki Akhisarspor karşılaşmaya; Mehmet Ali Dönmez, Halilcan Gül, Orçun Erten, Süleyman Fidan, Recep Kutun, Yavuz Serkan Özbakan, Mustafa Can Demirtaş, Bora Yılmaz, Yusuf Kanal, Tunahan Güngör ve Efe Saygılı ilk 11’iyle çıktı.

Bilgin Erdem yönetimindeki Büyükçekmece Tepecik Spor  A.Ş mücadeleye; Halil Yiğit Yitmez, Umut Kerem Ayar, Furkan Yılgın, Vedat Saygı, Doğukan Taş, Ramazan Övüç, Rauf Öktem, Mert Kurt, Yasin Kargı, Mert Ilıman ve Abdurrahman emek ilk 11’iyle yeşil sahaya indi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET