ZEYTİN İHTİSAS OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ VALİ GÜVENÇER BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

ZEYTİN İHTİSAS OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ VALİ GÜVENÇER BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´in katılımı ile Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda yapıldı.

Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´in katılımı ile Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda yapıldı. 4 gündem maddesinin yer aldığı Zeytin İhtisas OSB toplantısı Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı olarak Mustafa Hakan Güvençer, Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürgüp, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Zafer Aşkın, Necati İniş, İbrahim Kaya, Lütfü Akdağ, Ali Sevgil, Özde Demirel, Aydın Coşkun, İbrahim Vardar, Fatma Kocabıyık, Mehmet Taşar ve Halil Aktaş ile OSB Müdürü İsmail Baydemir katıldı.

Toplantının birinci gündem maddesinde OSBÜK Genel Kurul Toplantılarında OSB´yi temsil edecek 1 asil 1 yedek temsilcilerin belirlenmesi yer alırken ikinci gündem maddesinde ise 29 nolu parselin tahsisi yapılmış firmanın ödeme talebi yer aldı. Üçüncü gündem maddesinde Müteşebbis heyet ve yönetim kurulu toplantılarının toplantı katılım ücretlerinin belirlenmesi ve dördüncü son maddede ise arıtma tesisi yapımı için ihale usulünün belirlenmesi yer aldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI